U korak sa kozmetičkim trendovima i anti-aging zahtevima, kreirali smo novu liniju, kao dodatak Skinology porodici: u pitanju je Derma reActive linija za zrelu kožu. Pored dobro poznatih sastojaka koji ublažavaju znake hronološkog starenja (retinol, kolagen, elastin, hijaluronska kiselina), nova linija sadrži i ekstrakt biljke centele. Jedan od najpopularnijih kozmetičkih sastojaka, centella asiatica dolazi iz azijskog koncepta nege i obećava vrhunske rezultate. Derma reActive linija sadrži kompletan režim nege zrele kože, kao i kože koja pokazuje vidljive znake starenja. U nastavku saznajte više o ovim Skinology novitetima.

Derma reActive linija – kome je namenjena?

Nova anti-aging linija je namenjena nezi zrele kože. Kombinacija najefikasnijih sastojaka hidrira i blago premašćuje zrelu kožu, nadoknađujući joj preko potrebnu vlagu i masnoću. Koža biva umirena, nahranjena, a vidljivi znaci hronološkog starenja su ublaženi. Stoga je Derma reActive linija proizvoda odličan pratilac anti-age tretmana lica, kao i predlog za kućnu negu vaših klijenata.

Derma reActive linija – proizvodi

Nova linija sadrži kompletan režim za čišćenje, negu i hidrataciju zrele kože i okoloočne regije.

1. Derma reActive mleko sa kolagenom i elastinom (200 ml i 500 ml)

Nežna tekstura mleka prilagođena zahtevnoj zreloj koži, osvežava i hidrira. Uklanja šminku i nečistoće pripremajući kožu za narednu fazu nege.

2. Derma reActive tonik sa kolagenom i elastinom (200 ml i 500 ml)

Tonik namenjen zahtevnoj zreloj koži uklanja tragove mleka i nečistoće, osvežava, hidrira i neguje

3. Derma reActive krema sa retinolom i centelom (50 ml i 200 ml)

Krema bogata aktivnim sastojcima pomaže borbu protiv gubitka tonusa i elastičnosti kože, koji su posledica starenja. Ublažava dubinu postojećih bora, poboljšava hidrataciju, ishranu i sprečava pojavu hiperpigmentacija. Redovnim korišćenjem kreme usporava se proces starenja kože.

4. Derma reActive krema sa hijaluronskom kiselinom i centelom (50 ml i 200 ml)

Bogata, hranljiva krema omogućava koži da povrati elastičnost, umanjujući fine linije i bore. Ulje pšeničnih klica i vitamin E su snažni antioksidanti, koji revitalizuju i štite kožu od oštećenja nastalih dejstvom sunčevih zraka i slobodnih radikala. Efikasna hidratacija se postiže dejstvom hijaluronske kiseline i pantenola.

5. Derma reActive krem maska sa retinolom i centelom (100 ml i 200 ml)

Prirodna ulja avokada i pšenicnih klica, destilat hamamelisa, retinol d-pantenol vraćaju koži tonus, elastičnost, vlažnost i zdrav izgled. Čine kožu glatkom i značajno utiču na smanjenje bora

6. Derma reActive krem maska sa ši puterom i kakao puterom (100 ml i 200 ml)

Krem maska za vrhunski, slatki užitak i negu. Bogata je kakao i ši buterom, biljnim uljima avokada i pšeničnih klica. Tonira, vraća elastičnost i omekšava. Poboljšava prokrvljenost i ishranu kože. Svojim neodoljivim mirisom pobuđuje sva čula i eliminiše stres.

7. Derma reActive gel maska sa kolagenom, elastinom i centelom (100 ml i 200 ml)

Osvežavajuća gel maska vraća koži vitalnost i svežinu. Hidrirajuće komponente kolagen, elastin i prirodni vlažeći faktor nadoknađuju zreloj koži vlagu, elastičnost i mekoću.

8. Derma reActive antirid krema sa hijaluronskom kiselinom (15 ml)

Pažljivo izbalansiran sastav kreme omogućava ishranu i hidrataciju nežne kože oko očiju. Kompleks hijaluronske kiseline, različitih molekulskih masa, prodire u dublje slojeve kože i značajno joj povećava vlažnost i elastičnost, pa bore postaju manje izražene. Vitamini, minerali i antioksidanti iz ši butera, ulja makadamije i groždjanih koštica hrane, regenerišu i štite kožu od nepovoljnih spoljašnjih uticaja. Jedinjenje dobijeno iz algi, sa silicijumom, hidratiše, učvršćuje i odličan je antioksidant.

Centella Asiatica – novi sastojak Derma reActive linije

CENTELLA ASIATICA, dobro poznata kao gotu kola, je biljka koja obiluje biološki aktivnim molekulima, koji imaju veoma lekovito dejstvo na organizam. Podstiče mikrocirkulaciju i sintezu kolagenih vlakana što dovodi do povećanja elastičnosti i čvrstoće kože. Ima izvanredno antioksidativno i antiinflamatorno dejstvo, kojim podstiče imuni sistem kože da se izbori sa štetnim UV zračenjem i drugim nepovoljnim uticajima spoljašnje sredine.

Serumi koji su kompatibilni sa Derma reActive linijom

Kako bi anti-age tretman Derma reActive linijom proizvoda bio kompletan, predlažemo da u režim dodate neki od preporučenih Skinology seruma, koji će u sinegiji raditi na usporavanju starenja kože: