ARGIRELINE 10% + Hyaluron Complex serum

Serum je izuzetan kao rešenje za negu dehidrirane, atonične, suve i zrele kože. Aržirelin peptid popunjava bore poput botoksa. Opušta-relaksira mišić, pa mimične bore postaju manje izražene, a nastanak novih se odlaže. Intenzivna hidratacija i vitalnost. AKTIVNI SASTOJAK: Aržirelin peptid

Pakovanje

30ml

2.390,00 rsd

INFO

Maksimalna koncentracija aržirelin peptida i kompleksa hijaluronske kiseline popunjava bore poput botoksa. Aržirelin peptid opušta-relaksira mišić, pa mimične bore postaju manje izražene, a nastanak novih se odlaže. Kompleks hijaluronske kiseline različitih molekulskih masa deluje i u površinskim i u dubljim slojevima kože, čime se postiže intenzivna hidratacija i vitalnost. ARGIRELINE 10% + Hyaluron Complex serum za lice je izuzetan kao rešenje za negu dehidrirane, atonične, suve i zrele kože.

BENEFITI

Intenzivna hidratacija i vitalnost. Bore su manje izražene, a koža postaje glatka i zategnuta.

Ne sadrži parabene, mineralna ulja i alkohol.

UPOTREBA

Naneti 2-3 kapi seruma za lice na čistu kožu lica, vrata i dekoltea blagim utapkavanjem, ujutru i uveče. Zatim naneti odgovarajuću kremu.

SASTAV

Aqua (Water), Acetyl-Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexyl Glycerine, Allantoin

TIPOVI KOŽE

Zrela koža, 40 +

NAPOMENA

Serumi su koncentrovani rastvori aktivnih molekula, koji prodiru u dublje slojeve kože, tako da će na najefikasniji način obezbediti dragocene sastojke za njenu negu.