Eye contour radiance peel-off mask

Peel off maska sa aktivnim komponentama poreklom iz braon morske trave koje doprinose posvetljivanju okoloočnog predela, dok morski kolagen ima anti-aging svojstva i hidrira kožu. Skrob iz pirinčane vode ima umirujuće i hidratantno dejstvo i blistavost koži. Nanosi se na predeo oko očiju.

Pakovanje

10g

490,00 rsd

INFO

Zahvaljujući visokom sadržaju alginata, prah se u kontaktu sa vodom transformiše u masku koja se vrlo lako nanosi na predeo oko očiju i pretvara se u peel-off eye patch.

Neto: 10g

BENEFITI

Aktivne komponente poreklom iz braon morske trave doprinose posvetljivanju okoloočnog predela, dok morski kolagen ima anti-aging svojstva i hidrira kožu. Skrob iz pirinčane vode ima umirujuće i hidratantno dejstvo i blistavost koži.

PROFESIONALNA UPOTREBA

Sipati 30ml vode (20°C) preko 10g maske. Intenzivno mešati dok se ne dobije homogena smeša. Naneti na predeo oko očiju i ostaviti da odstoji 15 minuta. Ukloniti u jednom komadu.

 

SASTAV

Diatomaceous Earth, Algin, Calcium Sulfate, Talc, Bentonite, Tetrasodium Pyrophosphate, Oryza Sativa (Rice) Starch, Hydrolyzed Collagen, CI 77007 (Ultramarines), Parfum (Fragrance), Silica, Magnesium Oxide, Aluminum Hydroxide, Kaolin, CI 42090 (Blue 1), Citronellol, Geraniol, CI 19140 (Yellow 5)

TIPOVI KOŽE

Suva i zrela koža. Godine 30+

NAPOMENA

Ne udisati prah. U slučaju kontakta očima isprati vodom.

Možda će vam se svideti …