Oil control peel-off mask

Alginatna peel-off maska za masnu i mešovitu kožu lica, sa efektom hlađenja. Omogućava nežno ćišćenje i detoksikaciju kože, ostavljajući čist i blistav ten. Bogata alginatima, ekstraktima braon algi, obogaćena eteričnim uljem gorke pomorandže i morskog mulja. AKTINI SASTOJAK: Braon alge, morski mulj, gorka pomorandža

Pakovanje

15g

290,00 rsd

INFO

Oil Control alginatna peel-off maska za masnu i mešovitu kožu lica bogata alginatima, prirodnim supstancama ekstrahovanim iz braon algi, eteričnim uljem gorke pomorandže i morskog mulja. Omogućava nežno ćišćenje i detoksikaciju kože, ostavljajući čist i blistav ten.

BENEFITI

Detoksikacija kože, hidratacija, vraća zdrav izgled kože, sjaj i blistavost.

Ne sadrži parabene, mineralna ulja i alkohol.

UPOTREBA

Samo za profesionalnu upotrebu. Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati predeo oko očiju. U slučaju da dođe u kontakt sa očima, isprati vodom. Ne udisati prah.

PROFESIONALNA UPOTREBA

U 45 ml destilovane ili demineralizovane vode (sobne temperature) dodati 15 g alginatnog praha. Brzo i energično mešati, dok se ne dobije homogena masa. Odmah naneti na lice i vrat, izbegavajući predeo oko očiju. Ostaviti masku da deluje 15 minuta i ukloniti je u jednom komadu.

SASTAV

Diatomaceous Earth, Algin, Calcium Sulfate, Tetrasodium Pyrophosphate, Salix Alba (Willow) Leaf Extract, Maris Limus Extract (Sea Silt Extract), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, CI 77007 (Ultramarines), Silica, Limonene, Kaolin, Menthol.

TIPOVI KOŽE

Masna i mešovita koža

NAPOMENA

Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati predeo oko očiju. U slučaju da dođe u kontakt sa očima, isprati vodom. Ne udisati prah.