Edukatori koji vode obuke u Prima edukativnom centru lepote su licencirani profesori od strane ministarstva Srbije, kako neformalnog tako i formalnog od osnovnog do visokog školskog obrazovanja. Profesori su stručnjaci specijalisti iz svojih oblasti nege lepote (kozmetika – fizioterapija).

Tijana Baletić Specijalista strukovni estetičar-kozmetičar Medicinske nege lica i tela

Miroslav Popović Specijalista strukovni fizioterapeut, Oblast neurološka rehabilitacija.

Radi se po skriptama koje su profesori napisali iz svojih oblasti za medicinsku negu lepote.

Ilinka Radovanović Eminentna nail dizajnerka i NSP edukatorka

Info: 063.8364.209

Manikir i pedikir

Obučite se za estetski i medicinski pedikir, manikir i negu kože, pravilnu negu noktiju, ruku i stopala svojih klijenata.

Detaljnije

Refleksologija

Refleksologija stopala, terapija zona ili zonoterapija, je drevna vrsta masaže, a prema tradicionalnoj kineskoj medicini zasniva se na refleksnim tačkama stopala i šaka.

Detaljnije

Anticelulit masaža

Obuka omogućava polazniku upoznavanje sa tehnikama anticelulit masaže, gde se kroz vežbu stiče stručno znanje i sposobnost za samostalni rad.

Detaljnije

Kozmetika lica

Estetska nega je aplikativna stručna disciplina čiji je cilj održavanje i poboljšanje estetskog izgleda, kao i odlaganje i usporavanje procesa senesencije kože.

Detaljnije

Depilacija

Savladavanje postupka tople i hladne depilacije, upoznavanje sa građom i tipovima dlake, kao i dezinfekcijom i zaštitiom od iritacija i infekcije.

Detaljnije