New Expression eye contour filler serum

Pakovanje

15ml

3.500,00 rsd

INFO

Serum za predeo oko očiju sa peptidima i hijaluronskom kiselinom efikasno redukuje vrećaste kapke i vrši drenažu nakupljene tečnosti ispod očiju. Ojačava zidove kapilara, povećava elastičnost i hidratisanost kože. Smanjuje vrećice i tamne kolutove oko očiju. Stimuliše sintezu proteina, koji utiču na povećanje čvrstoće i elastičnosti kože.

BENEFITI

Koža oko očiju je hidrirana i glatka, natečenost kapaka smanjena, a tamni kolutovi vremenom nestaju. Ima anti-age efekat.

Ne sadrži parabene, mineralna ulja i alkohol.

UPOTREBA

Ujutru i uveče naneti na čistu kožu oko očiju, ožiljačna tkiva i fleke.

SASTAV

Aqua (Water), Acetyl-Tetrapeptide 5, Hexapeptide-10, Caprylyl Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexyl Glycerine, Allantoin

NAPOMENA

Sa godinama se javljaju degenerativne promene na koži. Oko očiju se nagomilava opuštena i naborana koža. Usled slabljenja potpornog vezivnog tkiva masni jastučići se pomeraju prema površini. Još jedan uzrok formiranja kesica ispod očiju je akumulacija vode, poznata kao edem kapaka. To se dešava iz više razloga, a neki od njih su su spora cirkulacija limfe i povećana propustljivost kapilara.

Usled strukturnih i funkcionalnih promena,uzrokovanih starenjem, već posle 30.godine slabe veze između ćelija epiderma i derma. Slabljenjem tih veza koža gubi elastičnost i čvrstoću, postaje tanka i providna, a zbog povećane propustljivosti kapilara dolazi do formiranja tamnih kolutova ispod očiju.

Možda će vam se svideti …