HYALURON serum

Serum obezbeđuje koži idealnu preventinu negu protiv starenja, on čuva njenu elastičnost i vitalnost.Stvoren je da pomogne koži da zadrži više vlage, čime poboljšava njene prirodne zaštitne mehanizme. Koža postaje hidrirana, glatka i meka, a redovnom upotrebom, površinske i izražene bore znatno umanjene. AKTIVNI SASTOJAK: Hijaluron

Pakovanje

30ml

1.190,00 rsd

INFO

Izborom HYALURON seruma za lice sačuvaćete elastičnost i tonus kože, čime joj obezbeđujete idealnu preventivnu negu. On je stvoren da pomogne koži da zadrži više vlage, čime poboljšava njene prirodne zaštitne mehanizme. Nakon nanošenja seruma koža postaje hidrirana, glatka i meka, a redovnom upotrebom, površinske i izražene bore znatno umanjene.

BENEFITI

Koža postaje hidrirana, glatka i meka, a redovnom upotrebom, površinske i izražene bore znatno umanjene, a nastanak novih bora se odlaže.

Ne sadrži parabene, mineralna ulja i alkohol.

UPOTREBA

Naneti 2-3 kapi seruma za lice na čistu kožu lica, vrata i dekoltea blagim utapkavanjem, ujutru i uveče. Zatim naneti odgovarajuću kremu.

SASTAV

Aqua (Water), Phenoxyethanol (and) Ethylhexyl Glycerine, Sodium Hyaluronate, Allantoin

TIPOVI KOŽE

Svi tipovi kože, posebno umorna i dehidrirana koža

NAPOMENA

Serumi su koncentrovani rastvori aktivnih molekula, koji prodiru u dublje slojeve kože, tako da će na najefikasniji način obezbediti dragocene sastojke za njenu negu.