SALICILNA KISELINA + mlečna kiselina serum za lice

Serum sadrži salicilnu (BHA) i mlečnu (AHA) kiselinu koje efikasno vrše eksfolijaciju nečistoća sa kože, pomažu u čišćenju pora na licu i sprečavaju nastanak novih komedona. Umanjuje hiperpigmentacije koje nastaju kao posledica akni, a redovnom upotrebom dolazi do regulacije sebuma, smanjenja upalnih procesa na koži i ujednačavanja teksture kože. AKTIVNI SASTOJAK: Salicilna i mlečna kiselina

Pakovanje

30ml

1.490,00 rsd

INFO
Salicilna kiselina + mlečna kiselina serum za lice sadrži salicilnu (BHA) i mlečnu (AHA) kiselinu koje efikasno vrše eksfolijaciju kože, pomažu u čišćenju pora na licu i sprečavaju nastanak novih komedona. Uspešno otklanja hiperpigmentacije koje nastaju kao posledica akni, a redovnom upotrebom dolazi do regulacije sebuma, smanjenja upalnih procesa na koži i ujednačavanja teksture kože.
BENEFITI

Redovnim nanošenjen seruma sa salicilnom kiselinom dolazi do smanjivanja reaktivnosti kože, smanjenja broja i stepena ozbiljnosti akni, ujednačavanja teksture i boje tena, posvetljivanja hiperpigmentacija nastalih kao posledica akni i regulacije lučenja sebuma.

UPOTREBA

Serum se nanosi uveče blagim utapkavanjem u količini od 2-3 kapi na očišćenu i toniranu kožu lica ili deo lica gde je to potrebno. Nakon upotrebe seruma poželjno je naneti serum za hidrataciju i odgovarajuću kremu na celo lice i vrat.

SASTAV

Aqua (Water), Salicylic Acid, Lactic Acid, Carboxymethyl Cellulose, Phenoxyethanol (and) Ethylhexyl Glycerine, Allantoin

NAPOMENA

Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati nanošenje u predelu lica oko očiju. Može se javiti blago crvenilo i peckanje u prvih nekoliko dana korišćenja, zbog čega je preporučljivo postepeno uvoditi ovaj proizvod u rutinu. Ukoliko se javi alergijska reakcija, prestati sa upotrebom.