SALICILNA KISELINA + mlečna kiselina serum

Serum za noćnu negu sadrži salicilnu (BHA) i mlečnu (AHA) kiselinu koje efikasno vrše eksfolijaciju nečistoća sa kože, pomažu u čišćenju pora na licu i sprečavaju nastanak novih komedona. Umanjuje hiperpigmentacije koje nastaju kao posledica akni, a redovnom upotrebom dolazi do regulacije sebuma, smanjenja upalnih procesa na koži i ujednačavanja teksture kože. AKTIVNI SASTOJAK: Salicilna... View Article

Pakovanje

30ml

1.490,00 rsd

INFO

Serum za noćnu negu sadrži salicilnu (BHA) i mlečnu (AHA) kiselinu koje efikasno vrše eksfolijaciju nečistoća sa kože, pomažu u čišćenju pora na licu i sprečavaju nastanak novih komedona. Umanjuje hiperpigmentacije koje nastaju kao posledica akni, reguliše lučenje sebuma, smanjuje upalne procese na koži i ujednačava teksturu kože.

BENEFITI

Koža postaje manje osetljiva na spoljašnje uticaje, ujednačene teksture i boje tena. Smanjuje se broj i stepena ozbiljnosti akni, hiperpigmentacije postaju manje vidljive.

Ne sadrži parabene, mineralna ulja i alkohol.

UPOTREBA

Serum se nanosi uveče blagim utapkavanjem u količini od 2-3 kapi na očišćenu i toniranu kožu lica ili deo lica gde je to potrebno. Nakon upotrebe seruma poželjno je naneti serum za hidrataciju i odgovarajuću kremu.

SASTAV

Aqua (Water), Salicylic Acid, Lactic Acid, Carboxymethyl Cellulose, Phenoxyethanol (and) Ethylhexyl Glycerine, Allantoin

NAPOMENA

Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati nanošenje u predelu lica oko očiju. Može se javiti blago crvenilo i peckanje u prvih nekoliko dana korišćenja, zbog čega je preporučljivo postepeno uvoditi ovaj proizvod u rutinu. Ukoliko se javi alergijska reakcija, prestati sa upotrebom.