NIACINAMIDE + 3D Hyaluron serum

Serum podstiče proizvodnju elastina čime se postiže značajan lifting efekat i smanjuje izražajnost bora. Rešava i probleme problematične kože, sprečavajući pojavu bubuljica. Ubrzava se proces regeneracije, smanjuje lučenje sebuma i umanjuju proširene pore. Hijaluronska kiselina različitih molekulskih masa ispoljava svoje dejstvo u dubljim slojevima kože pružajući izuzetnu hidrataciju. AKTIVNI SASTOJAK: Niacinamid i hijaluronska kiselina

Pakovanje

30ml

1.890,00 rsd

INFO

NIACINAMIDE + 3D Hyaluron serum za lice  predstavlja kombinaciju vitamina i hijaluronske kiseline različitih molekulskih masa, ispoljava svoje dejstvo u dubljim slojevima kože. Pored izuzetne hidratacije, koža je zaštićena i od gubitka vlage. Dubinsko dejstvo aktivnih komponenti podstiče proizvodnju elastina, čime se uočava značajan lifting efekat i smanjenje izražajnosti bora. Ubrzava se proces regeneracije, smanjuje lučenje sebuma i umanjuju proširene pore.

BENEFITI

Pruža značajan lifting efekat i smanjuje izražajnost bora. Matira kožu i sužava pore sprečavajući pojavu bubuljica.

Ne sadrži parabene, mineralna ulja i alkohol.

UPOTREBA

Naneti 2-3 kapi seruma za lice na čistu kožu lica, vrata i dekoltea blagim utapkavanjem, ujutru i uveče. Zatim naneti odgovarajuću kremu.

SASTAV

Aqua (Water), Niacinamide, Phenoxyethanol (and) Ethylhexyl Glycerine, Sodium Hyaluronate, Allantoin

TIPOVI KOŽE

Svi tipovi kože.

NAPOMENA

Serumi su koncentrovani rastvori aktivnih molekula, koji prodiru u dublje slojeve kože, tako da će na najefikasniji način obezbediti dragocene sastojke za njenu negu.