COLLAGEN-ELASTIN + Allantoin serum za lice

Pakovanje

30ml

990,00 rsd

BESPLATNA DOSTAVA za porudžbine preko 2500 rsd

INFO

COLLAGEN-ELASTIN + Allantoin serum za lice uz pomoć svojih aktivnih sastojaka poboljšava strukturu kože, održava vezivno tkivo i tonus u dobrom stanju, regeneriše kožu i hidrira je. Kolagen je protein, koji u koži, zajedno sa elastinom, stvara mrežu vlakana koja joj daju čvrstoću i elastičnost. Velika sposobnost vezivanja vode podstiče regenerativne funkcije nakon čega je koža vidno osvežena i zdrava.

BENEFITI

COLLAGEN-ELASTIN serum za lice u koži stvara mrežu vlakana koji joj daju čvrstoću i elastičnost, održavajući njen tonus.

UPOTREBA

Naneti 2-3 kapi COLLAGENE-ELASTINE + alantoin seruma za lice na čistu kožu lica, vrata i dekoltea blagim utapkavanjem, ujutru i uveče.

SASTAV

Aqua(Water), Propylene Glycol, Glycerin (and) Glyceryl Polyacrylate, Hydrolysed Collagen, Hydrolysed Ellastin, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone.

TIPOVI KOŽE

Zrela koža, 40 +

NAPOMENA

Serumi su koncentrovani rastvori aktivnih molekula, koji prodiru u dublje slojeve kože, tako da će na najefikasniji način obezbediti dragocene sastojke za njenu negu.