COLLAGEN-ELASTIN + Allantoin serum

Uz pomoć svojih aktivnih sastojaka ovaj serum poboljšava strukturu kože, održava vezivno tkivo i tonus u dobrom stanju, regeneriše kožu i hidrira je. Kolagen i elastin su zaduženi za stvaranje mreže vlakana koja koži joj daju čvrstoću i elastičnost, podstiču regenerativne funkcije nakon čega je koža vidno osvežena i zdrava. AKTIVNI SASTOJAK: Kolagen, Elastin, Alantion

Pakovanje

30ml

1.560,00 rsd

INFO

Uz pomoć svojih aktivnih sastojaka ovaj serum poboljšava strukturu kože, održava tonus kože, regeneriše i hidrira je. Kolagen i elastin su zaduženi za stvaranje mreže vlakana koja koži joj daju čvrstinu i elastičnost, podstiču regenerativne funkcije nakon čega je koža vidno osvežena i zdrava.

BENEFITI

Redovnom upotrebom pojava novih bora je znatno usporena, koža je nahranjena, jedra i gipka.

Ne sadrži parabene, mineralna ulja i alkohol.

UPOTREBA

Naneti 2-3 kapi seruma za lice na čistu kožu lica, vrata i dekoltea blagim utapkavanjem, ujutru i uveče. Zatim naneti odgovarajuću kremu.

SASTAV

Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol (and) Ethylhexyl Glycerine, Hydrolysed Elastin, Triethanolamine, Carbomer, Allantoin, Hydrolysed Collagen, Hydroxyethylcellulose

TIPOVI KOŽE

Zrela koža, 40 +

NAPOMENA

Serumi su koncentrovani rastvori aktivnih molekula, koji prodiru u dublje slojeve kože, tako da će na najefikasniji način obezbediti dragocene sastojke za njenu negu.

AKTIVNI SASTOJCI