Bolonja je grad domaćin COSMOPROF-a, internacionalnog sajma na kojem se otkrivaju godišnji noviteti u kozmetičkoj i frizerskoj profesiji, industriji parfema i noktiju, salonima lepote i SPA centrima. COSMOPROF je mesto susreta najvećih svetskih kompanija i profesionalaca koje okuplja preko 3000 izlagača iz 60 zemalja širom sveta, što ga već više od 40 godina čini najvažnijim međunarodnim događajem u oblasti lepote i kozmetike.

 

COSMOPROF je B2B događaj – čvorište internacionalnih kupaca sa izuzetnim spektrom profesionalnih salona i proizvoda za profesionalnu negu i nadogradnju noktiju. Na ovogodišnjem izdanju NSP je bila jedina srpska kompanija koja je izlagala sopstveni proizvodni program.

 

Pored predstavljanja našeg italijanskog distributera Studio Artistico iz Riminija, sajam smo iskoristili za promociju najnovijih proizvoda pripremljenih za 2015. godinu iz gel i akril programa (UNI:K linije), kao i noviteta u našem asortimanu iz oblasti nail art-a. Osim prezentacija novosti iz proizvodnog programa takođe smo postavili prostor posvećen demonstraciji NSP edukativnih programa iz različitih oblasti nail dizajna. Veoma posećene i uspešne demonstracije su vodili naši istaknuti nail dizajneri i sertifikovani NSP edukatori Dijana Vasović, Ilinka Ika Živanović i Igor Jović.

 

U Beograd smo se vratili prepuni utisaka i sa dragocenim iskustvom stečenim kroz razmenu iskustava sa vodećim i najuspešnijim stručnjacima iz oblasti lepote i kozmetike. Ponosni smo i srećni zbog divno provedenih trenutaka na NSP štandu sa velikom željom da naše premijerno pojavljivanje u Bolonji postane tradicionalno.

 

U našoj galeriji možete videti radove NSP edukatora i atmosferu sa ovogodišnjeg izdanja COSMOPROF-a .