Manikir trendovi se svake godine menjaju, ali ono što zaisigurno možemo reći za prolećne nijanse, jeste da su to uglavnom pastelne, jarke ili bele nijanse gelova i trajnih lakova. Ovog proleća, nail artisti i modnih dizajneri spremili su čitavu paletu nijansi: od prigušenih tonova, preko zemljanih, povratka u 90-e, pa sve do jarkih nijansi, poput fuksije. Manikir trendovi za proleće 2020. su veoma inspirativni, stoga vam u nastavku teksta donosimo naš odabir najpopularnijih nijansi sa predlozima naših NSP gel lakova i EC gelova u boji.

Manikir trendovi: Najlepše prolećne nijanse

1. Millenial Pink nijansa

Milenijalci i roze boja: ovo je neraskidiva veza, stoga ne čudi da je upravo ova, nežna, “millenial pink” nijansa u središtu trendova za nadolazeće proleće. Suptilna nežna boja koja pristaje gotovo svakome, izmamiće gomilu komplimenata. Samo je važno da odaberete stepen nijanse i podton koji odgovara tenu vašeg klijenta.

Naša preporuka je NSP Superior Filler baza u nijansi Pink.

2. Citrusne nijanse

Limun, pomorandža, mandarina i limeta su glavna inspiracija nail dizajnera za ovo proleće! Osvežavajući tonovi citrusnog voća kao da priželjkuju leto, stoga su jedna od vodećih nijansi za ovu sezonu. Takođe, ukoliko slabo eksperimentišete sa jarkim bojama, naš predlog je da isprobate neku od NSP nijansi gel-lakova i EC gelova u boji, jer imaju veliku paletu u narandžastim tonovima.

Naš predlog je NSP UV/LED Gel lak u nijansi Dandy Orange.

3. Prigušena lavanda nijansa

Za ljubiteljke ljupkog izgleda na noktima, tu je popularna prigušena nijansa lavande: nije toliko jarka ni “vesela” poput klasične lavande, već sadrži “prašnjavi” ton u sebi, koji je čini mirnijom i elegantnijom. Ova boja pristaje naročito hladnom podtonu kože, zato se usudite da je predložite klijentkinji koja preferira da se kreće u okviru “nude” tonalne palete.

Naša preporuka ove nijanse je NSP Extreme Color UV/LED gel u nijansi 1545

4. Nijansa planinskog različka

Cvetne nijanse su uvek popularne za proleće, ali umesto klasičnih tonova u roze i ljubičastoj paleti, ovog proleća nosićemo nijansu planinskog različka. Ovaj cvet je poslužio kao inspiraciija vodećim dizajnerima, jer nije taman, niti je previše svetao, već daje savršenu dozu svežine i razigranosti. Podsetite klijentkinje da je vreme da ostave teget i royal blue nijanse po strani, i da prigrle ovu, savršenu prolećnu plavu nijansu.

Predložite im NSP Extreme Color UV/LED gel u nijansi 1536.

5. Šljokičaste nijanse

Dobar šljokičasti manikir je savršen način da privučete pažnju ovog proleća! Iako vas šljokice i gliter direktno asocira na prazničnu, novogodišnju sezonu, nail artisti su na vodećim modnim revijama dokazali baš suprotno! Ako vaša klijentkinja voli “bold” nokte i ne plaši se rizika, predložite joj neku od gliterastih nijansi gel-laka ili gela za ovu sezonu.

Mi ćemo vam pomoći: idealni gliterasti gel u boji je NSP Extreme Color UV/LED gel u nijansi 1549.

6. Sve nijanse zelene

“Zeleno, volim te zeleno” – manikir trendovi ovog proleća kao da su inspirisani čuvenim Lorkinim stihovima. Ovog proleća su aktuelne sve nijanse zelene na noktima: od bledih pastelnih, preko mint i rezedo tonova, pa sve do duboke, “trava” zelene nijanse. Zato predložite smelim klijentkinjama da ovog proleća ponesu zelenu nijansu i ostanu u trendu.

Naša preporuka je NSP UV/LED gel lak u nijansi Fresh Mint.

7. Mlečno bela nijansa

Bela nijanse se ovog proleća nosi u vidu nežne, mlečne nijanse, koja naglašava prirodnu lepotu ruku. Idealna za sve one koji vole uredan izgled, sa dozom ženstvenosti. Savršena nijansa za ljubiteljke dugih noktiju, oblika badema ili balerine. Kreč-belu nijansu ostavite za french manikir, dok ovog proleća klijentkinjama možete predložiti mlečno belu nijansu, kako bi ispratile trendove.

Naš predlog mlečno bele nijanse je NSP Vita Base u nijansi Milky White.

8. Jarka fuksija nijansa

Manikir trendovi za proleće se ne mogu zamisliti bez jarkih boja: a ove sezone njihov predstavnik je jarka fuksija nijansa. Savršena fuksija mora biti pigmentovana, intenzivna i mora imati idealan razmer ljubičaste i crvene u sebi. Odaberite fuksija nijanse prema podtonu kože vaših klijentkinja: ukoliko ja koža hladnog podtona, predložite joj fuksiju sa više ljubičaste u sebi, a ukoliko je toplijeg tena, bolje će joj pristajati fuksija sa više crvene u sebi.

Mi vam predlažemo NSP Extreme Color UV/LED gel u nijansi 1550.