Prima kozmetika je za prolećni Sajam kozmetike u Beogradu pripremila nekoliko noviteta, kako profesionalnu kozmetiku za negu lica i tela, tako i profesionalnu kozmetiku za negu kose

Proširili smo ponudu naših premium ulja za masažu, kao i njihove prateće Economic linije. Nastavljamo sa promocijom proizvoda za trajnu šminku Contour i demontracijom metoda rada i programom obuka. Posetioci sajma će moći da dobiju sve potrebne informacije i savete od našeg Contour edukatora.

Nosilac noviteta među proizvodima za profesionalnu nadogradnju i negu noktiju je naš najdinamičniji brend – Nail Sistem Prima. Tim stručnih NSP edukatora će predstaviti novine, od kojih izdvajamo soak-off program proizvoda, namenjenih brzom salonskom radu koji će sigurno oduševiti tehničare svih nivoa znanja. Upoznajte se sa karakteristikama FLEX SO UV/LED gela i komplementarne G-LAC hibridne baze, koji stižu na sajam odmah nakon prve promocije u Beogradu i Novom Sadu ovog vikenda. Predstavićemo vam redizajnirano pakovanje za izuzetno popularne G-LAC gel lakove i proširene palete boja za gel lakove i EC gelove u boji.

Ostajemo istrajni da na domaćem tržištu, u moru nekvalitetnih, često i zdravstveno štetnih ponuda, naši proizvodi ostanu dokazano visokog kvaliteta uz potvrđenu i dokumentovanu ispravnost po ljude i okolinu.

Naći ćete nas na istom mestu kao i prošle godine unutar hale 2 Beogradskog sajma.

SKICA_49.cdr

Pratite nas na našoj FB strani i prvi saznajte sve dodatne detalje i specijalne sajamske najave i promocije!

Vidimo se u aprilu!

Vaša Prima Kozmetika