Prima kozmetika pažljivo osluškuje potrebe svojih kupaca i klijenata, stoga smo ponosni da vam predstavimo novu Skinology liniju, koja kompletira postojeću ponudu profesionalne kozmetike za negu lica. U pitanju je ELEMENTS linija, namenjena čišćenju i pripremi lica za kozmetičke tretmane. Uvek smo tu da podržimo rad profesionalnih kozmetičara/estetičara, i da ponudimo vrhunske proizvode koji olakšavaju salonske usluge. Skinology linija je sada zaokružena proizvodima koji čine nezamenljiv deo svakog salonskog tretmana, jer put do lepe kože počinje od temeljnog čišćenja. U nastavku vam predstavljamo ELEMENTS liniju i njene proizvode.

Dubinsko čišćenje i priprema kože

Koža lica je najizloženiji deo našeg tela, a samim tim biva izložena negativnim uticajima sredine, poput: prašine, UV zračenja, duvanskog dima, izduvnih gasova, zagađenja životne sredine, nečistoća iz vazduha. Zato se u porama lica nakuplja dvostruko više čestica prljavštine nego na koži ostalih delova tela. Nažalost, proizvodi za kućno čišćenje lica (poput sapuna i gelova za umivanje) ne mogu u potpunosti očistiti pore. Svakodnevno šminkanje i nanošenje SPF krema, dodatno opterećuje pore.

Zato je početnik korak svakog salonskog tretmana lica, upravo temeljno čišćenje koja se obavlja iz više koraka: mleko, tonik, piling, a potom sledi priprema za tretmane u vidu omekšavanja i masaže lica. U tome će vam pomoći proizvodi iz Skinology ELEMENTS linije! Svi proizvodi dolaze u poznatim Skinology ambalažama bočice na pumpicu ili u tubi sa poklopcem.

elements linija skinology

ELEMENTS linija: predstavljanje proizvoda

1. ELEMENTS mleko za čišćenje lica

ELEMENTS Mleko za čišćenje lica nežno otklanja sve tragove šminke i nečistoće. Koža je temeljno očišćena, glatka i hidrirana.

Pakovanje: 200 ml i 500 ml.

Upotreba: Naneti mleko ujutru i uveče na kožu lica, vrata i dekoltea. Kružnim pokretima utrljati i višak otkloniti tupferom vate i po potrebi isprati vodom, a zatim naneti odgovarajući tonik.

2. ELEMENTS Antibakterijski tonik za čišćenje lica

ELEMENTS ANTIBAKTERIJSKI Tonik za čišćenje namenjen je čišćenju i matiranju kože. Ima blago antibakterijsko i antiseptično dejstvo, sadrži alkohol.

Pakovanje: 200 ml i 500 ml

Upotreba: Posle čišćenja kože mlekom nastaviti tretman upotrebom tonika. Tupferom vate natopljenim tonikom očistiti kožu lica, vrata i dekoltea. Nakon toga naneti na lice odgovarajuću masku ili kremu.

3. ELEMENTS Extra Fine piling krema

ELEMENTS EXTRA FINE Piling krema sa izuzetno sitnim česticama za mehaničko čišćenje kože lica, vrata i dekoltea. Uklanja izumrle ćelije sa površine kože, nečistoću i višak sebuma, čineći kožu glatkom. Bogata je sastojcima koji umiruju i vlaže kožu, pospešujući njeno obnavljanje. Ten je ujednačen i blistav, kožni reljef manje primetan.

Pakovanje: 100 ml i 200 ml

Upotreba: Na kožu naneti željenu količinu kreme. Vlažnim prstima masirati par minuta kružnim pokretima. Za bolju efikasnost vrhove prstiju vlažiti u toku rada mlakom vodom. Vlažnim sunđerom ukloniti kremu sa kože.

4. ELEMENTS Kafa piling krema

ELEMENTS KAFA Piling krema sa fino usitnjenim zrnima kafe za mehaničko čišćenje kože lica i tela. Uklanja izumrle ćelije sa površine kože,nečistoću i višak sebuma, čineći kožu glatkom. Bogata je sastojcima koji umiruju i vlaže kožu, pospešujući njeno obnavljanje. Ten je ujednačen i blistav, kožni reljef manje primetan.

Pakovanje: 100 ml i 200 ml

Upotreba: Na kožu naneti željenu količinu kreme. Vlažnim prstima masirati par minuta kružnim pokretima. Za bolju efikasnost vrhove prstiju vlažiti u toku rada mlakom vodom. Vlažnim sunđerom ukloniti kremu sa kože.

5. ELEMENTS Urea gel za omekšavanje kože

ELEMENTS – UREA Gel za omekšavanje kože omekšava kožu i priprema je za kozmetički tretman.

Upotreba: Naneti u debljem sloju na lice i prekriti folijom, izbegavajući predeo oko očiju i usta. Zagrevati nekom od termalnih procedura. Ostaviti da deluje 20 minuta i zatim ukloniti.

Pakovanje: 200 ml i 500 ml

SA TERMO MASKOM:
Korišćenjem UREA gela za omekšavanje kože sa termo maskom dolazi do lakog otvaranja pora i čišćenja lica, kako kod normalne tako i kod problematične kože.

BEZ TERMO MASKE:
UREA Gel za omekšavanje kože omekšava kuperoznu kožu lica pre tretmana radi lakše komedoekspresije. Koristi se za istiskivanje komedona, čišćenje milija i griseva. Ne dolazi do crvenila i iritacije na koži.

6. ELEMENTS Pantenol krema za masažu lica

ELEMENTS PANTENOL Krema za masažu lica, vrata i dekoltea. Specifična formula omogućava produženo proklizavanje radi boljih efekata manuelne stimulacije.

Pakovanje: 200 ml

Upotreba: Naneti željenu količinu ELEMENTS PANTENOL kreme za masažu lica, vrata i dekoltea i masirati. Višak ukloniti sunđerom natopljenim mlakom vodom.

Bez mirisa je, a uz dodatak određene količine eteričnih ulja ili drugih aktivnih komponenti, možete napraviti kremu za masažu po svom izboru ili prema željama i potrebama  vaših klijenata. D pantenol i alantoin umiruju i regenerišu kožu.

Sve ELEMENTS proizvode možete kupiti u našim maloprodajnim objektima i preko sajta primakozmetika.com