Širimo svoju prodajnu mrežu u Srbiji i regionu. Pridružite se našem timu saradnika i postanite distributer Prima Kozmetike u Vašem gradu!

Prima kozmetika je dugi niz godina jedan od lidera u oblasti proizvodnje profesionalne kozmetike za negu kože, kose i noktiju. Danas posedujemo preko 500 kozmetičkih preparata i napredujemo svakodnevno u razvoju novih.

Naša paleta proizvoda obuhvata već tradicionalnu profesionalnu kozmetiku za negu lica, proizvode za masažu, eterična i biljna ulja, proizvode za depilaciju, anticelulit proizvode  i liniju proizvoda za negu i estetiku noktiju NSP, na koji smo posebno ponosni.

Za sve proizvode posedujemo serifikate zdravstvene ispravnosti, proizvodi su dermatološki ispitani, ne izazivaju toksične, iritirajuće i alergijske reakcije.

Prepoznatiljivi smo na domaćem tržištu i u regionu po izuzetnom i konstantnom kvalitetu. Snabdevamo dermatološke ordinacije, centre za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, wellness centre, banjska lečilista, hotele, akademije, kozmetičke i frizerske salone. Pored proizvodnje svojih proizvoda, radimo i uslužnu delatnost za druge brendove kozmetičih proizvoda.

 

Misija naše kompanije je da svojim poslovnim partnerima pružimo poverenje i sigurnost kroz pre svega proizvode vrhunskog kvaliteta, savremene tehnologije i modernog dizajna.

Trudimo se da konstantno unapređujemo postojeće proizvode i stvaramo nove i time povećavamo broj naših klijenata iz dana u dan.

 

Info: prodaja@primakozmetika.com

Našu postojeću mrežu distributera pogledajte na: /http://primakozmetika.com/kontakt/