Tagovi:

Bolonja je grad domaćin COSMOPROF-a, internacionalnog sajma na kojem se otkrivaju godišnji noviteti u kozmetičkoj i frizerskoj profesiji, industriji parfema i noktiju, salonima lepote i SPA centrima. COSMOPROF je mesto susreta najvećih svetskih kompanija i profesionalaca koje okuplja preko 3000 izlagača iz 60 zemalja širom sveta, što ga već više od 40 godina čini najvažnijim međunarodnim događajem u oblasti lepote i kozmetike.

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da će na ovogodišnjem izdanju COSMOPROF-a Nail System Prima biti prisutna zajedno sa svojim novim italijanskim distributerom Studio Artistico iz Riminija!

Iskoristićemo ovu priliku za promociju najnovijih proizvoda pripremljenih za 2015. godinu iz gel i akril programa (UNI:K linije) i noviteta u našem asortimanu iz oblasti nail art-a. Pored prezentacija novosti iz proizvodnog programa takođe ćemo postaviti prostor posvećen demonstraciji NSP edukativnih programa iz različitih oblasti nail dizajna. Sve demonstracije će voditi naši istaknuti nail dizajneri i sertifikovani NSP edukatori.

Sa nestrpljenjem očekujemo susret sa našim novim distibuterima i saradnicima iz celoga sveta sa nadom da ćemo na NSP štandu podeliti divne trenutke.

Možete nas posetiti na štandu P-13 u hali 36, od 20.-23. marta između 9:30 i 18:30h.

mapa bolonja

Vidimo se u Bolonji!