Svake sezone, brojni dizajneri i nail-artisti koji sarađuju sa njima, lansiraju nove varijacije na već viđene prolećne i letnje gel lak boje koje su karaktesteristične za određenu sezonu. Nokti su uvek inspiracija i važan detalj svakom modnom dizajneru, zato i ne čudi da noktima posvećuju mnogo pažnje, kako bi se njihova boja uklopila sa modnom kreacijom. Ako radite sa klijentima koji prate trendove, onda u nastavku možete pročitati pregled najlepših nijansi koje će se nositi ovog proleća i leta, kako biste mogli da ih posavetujete oko izbora gel lak boje.

Najlepše prolećne i letnje gel lak boje za 2019.

Najlepše prolećne i letnje gel lak boje možete naći u širokoj paleti NSP UV/LED gel lakova.

1. Koralna boja

Koralna boja je izglasana za “Pantone” boju 2019. godine, zato i ne čudi da se ova boja pojavljuje kao trendy nijansa za gel manikir. Idealna nijansa na koju pomislimo kada kažemo proleće i leto, pristaje gotovo svakom tenu, a pošto postoji dosta varijacija na nju, svako može pronaći onu idealnu za sebe. Ako je klijent toplog podtona kože, preporučite mu koralni gel lak sa više narnadžaste u sebi, a ako je hladnog podtona, bolje će mu pristajati koralni lak sa više pink u sebi.

Idealna koralna gel lak boja hladnog podtona je UV/LED gel lak u nijansi Lover.

2. Svetlo ljubičasta boja

Posle „millenial pink“ nijanse koja je bila trendy boja među mlađom populacijom prošle sezone, ove je to svakako ljubičasta. Prilično ženstvena i univerzalna boja, koja se takođa javlja u više podtonova. Ovog proleća i leta neka vaši klijenti ponesu svetlo ljubičastu boju, koja podseća na lavandu ili šećernu vunu.

Predlažemo vam UV/LED gel lak u nijansi Scorpio.

3. Šljokičasti nokti

Šljokice su ove sezone hit stil na noktima, jer savršeno reflektuju svetlost sunca. Hiljade sićušnih čestica u zlatnoj ili srebrnoj boji će svakako privući pažnju na vaše nokte, zato slobodno preporučite klijentima da izađu iz zone komfora i ponesu šljokičasti gel lak ove sezone.

Naša preporuka za ovu sezonu je UV/LED gel lak u nijansi Worth it.

4. Hot pink boja

Ništa nas više ne asocira na tople dane od hot pink noktiju! Ova boja će idealno pristajati svakom podtonu kože, deluje ženstveno ali i dramatično, zato se postarajte da je umirite sa drugim neutralnijim bojama garderobe. Hot pink nokti su neprolazna letnja klasika i spadaju u najvoljenije gel lak boje.

Savršena hot pink boja je UV/LED gel lak u nijansi Ice cream.

5. Neon gel lak boje

Prolećne i letnje gel lak boje se ne mogu zamisliti bez neon nijansi: počev od garderobe, preko odeće i obuće, pa do noktiju. Neon je još jedna klasika kada je reč o letnjim nijansama noktiju, zato je siguran izbor za sve klijente koji žele da se istaknu, posebno dok su na letovanju.

Savrešna neon žuta boja krije se u bočici UV/LED gel laka u nijansi Neoncello.

6. Mint zelena

Još pre nekoliko godina, mint boja je postala idealna prolećno-letnja nijansa: sadrži savršen razmer plave i zelene, pastelna je, nije upadljiva, a opet deluje kao osveženje u moru pastelnih plavih i roze nijansi. Ove sezone se vraća na velika vrata, i zato neka bude prolećni izbor za vaše klijente.

Naš predlog je UV/LED gel lak u nijansi Fresh Mint.

7. Bela boja

Beli gel-lak je ovogodišnja trendy boja koja je zamenila klasične nude nijanse. Beli nokti savršeno ide uz preplanuli ten i letnju garderobu. Bela boja pristaje većini tonova kože, vizuelno izdužuje prste i deluje nežno i čisto.

Idealna bela za ovo proleće i leto je UV/LED gel lak u nijansi Snow White.

8. Jarko narandžasta boja

Slična koralnoj nijansi, ali ipak dovoljno različita, narandžasta boja gel laka će biti jedna od hit prolećno-letnjih nijansi za ovu sezonu. Boja letnjih koktela i prolećnog cveća, predstavlja zanimljivu alternativu klasičnom crvenom laku. Privlači pažnju, te se mora savršeno precizno naneti na nokte. Prolećne i letnje gel lak boje se ne mogu zamisliti bez jarko narandžaste nijanse.

Mi vam predlažemo UV/LED gel lak u nijansi Poppy.