red carpet glow tretman
jan
12
2022

Red Carpet Glow je tretman koji će vašim klijentima trenutno vratiti tonus i osvežiti lice da zasija u punom sjaju posle praznične sezone. Ovaj tretman je idealan kada klijent želi da mu koža momentalno zablista pred važan događaj. Pošto smatramo da svaka žena treba da oseća kao zvezda pred crveni tepih, s tim na umu smo i kreirali ovaj tretman koja daje baš takve efekte. Rezultat tretmana je tonirana, podignuta, osvežena koža, koja blista prirodnim sjajem, a tragovi umora se više ne vide. U nastavku pročitajte step by step vodič za naš ekskluzivni Red Carpet Glow tretman lica!

Red Carpet Glow tretman – koraci

Korak 1: Čišćenje lica

Kožu klijenta najpre pripremamo mlekom i tonikom koje biramo prema tipu kože. Na ovaj način, pripremamo čistu podlogu za rad, kako bi se narednih proizvodi maksimalno apsorbovali. Odaberite neki od Skinology mleka i tonika prema tipu kože klijenta.

Korak 2: Biološki piling kože

Nakon čišćenja lica mlekom i tonikom odabranim prema tipu kožu, nanosimo piling da uklonimo mrtve ćelije kože. Biramo Papaja enzimski piling koji obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, ali i najbolju pripremu za aktivne sastojke u nastavku nege.

Korak 3: Masaža lica

Nastavljamo sa masažom lica Beauty Blend uljem 02 koje sadrži različita eterična ulja koja vraćaju koži sve potrebne nutrijente, štite je od isušivanja, deluju hranljivo i regenerišuće. Sama masaža ovim uljem deluje umirujuće i podstiče cirkulaciju krvi kroz kožu čime se vraća tonus kože. Ulje uklanjamo tonikom.

Korak 4: Serum za popunjavanje bora

Nanosimo New Expression Filler serum koji sadrži dva peptida u visokoj koncentraciji i kompleks hijaluronske kiseline različitih molekulskih masa. Serum unosimo mezoporacijom. On deluju na mimične bore, pa one postaju pliće i dubinski hidratiše kožu. Koža je osvežena i zategnuta koža, sa vidno umanjenim borama.

Korak 5: Krem-maska

Zatim na dekolte nanosimo krem masku sa ši kakao puterom koja sadrži i biljna ulja avokada i pšeničnih klica pa vidljivo tonira, vraća elastičnost i zateže kožu dekoltea. Za lice koristimo krem masku retinol i centela koja vraća koži tonus, elastičnost, vlažnost i zdrav izgled i značajno utiče na smanjenje bora.

Korak 6: Krema za lice

Tretman završavamo nanošenjem kreme za lice koju biramo prema tipu kože. Naš predlog su New Expression ili Derma reActive Hijaluron i centela.

Sve navedene proizvode možete kupiti u prodajnim objektima Prima kozmetike ili poručiti online putem našeg web-shopa: primakozmetika.com.