Kako se jesenja sezona približava, jarke letnje boje padaju u zaborav, a najčešći zahtevi klijenata u salonima jesu zagasite, prirodne boje, koje su u skladu sa godišnjim dobom. Svake jeseni su različite nijanse gel laka u fokusu pažnje dizajnera i nail stilista širom sveta, zato svaki nail tehničar mora pratiti aktuelne trendove, kako bi klijentima pružio modernu paletu boja. U nastavku vas čekaju jesenje gel lak boje u trendu za 2019. godinu!

Profesionalci smatrajuu da ova jesenja sezona donosi novi pogled na neutralne boje, poput tople karamel terakote, ali i na duboke boje – poput ponoćno ljubičaste i boje vina.

Jesenje gel lak boje u trendu

1. Terakota nijansa

Zagasita narandžasta nijansa laka za nokte u terakota tonu su uvek siguran izbor za jesen! Tako je i ove jeseni: editorijalni nail artisti predlažu ovu boju kao jedan od najvećih trendova za jesen 2019! Spada u grupu neutralnih tonova, te će se klijenti vrlo lako odlučiti na ovu savremeniju verziju klasičnih nude noktiju!

Mi vam predlažemo UV/LED gel lak nijansu Creamer.

2. Tamna taupe boja

Taupe boja je hibridna nijansa sive sa primesama smeđe, i ove jeseni nosiće se više nego ikada na noktima. Dovoljno je neutralna za sve one koji nerado izlaze van zone komfora, a ujedno veoma „edgy“ i moderna. Svakako će privući pažnju na vaš manikir!

Naš predlog je UV/LED Gel lak u nijansi Coffee.

3. Tamna petrolej boja

Holivudske ličnosti veoma rado nose tamnu petrolej plavu boju na noktima, uz visoki sjaj, što je dokaz da ove nijanse okeana mogu biti savšršene za prelaz između leta i jeseni.  Tamna petrolej boja je izbor i najpoznatijih nail dizajnera za ovu jesen, tako da znate da ne možete pogrešiti sa ovom nijansom plave, iako ne spada u klasične jesenje gel lak boje!

Baš ovakvu boju možete naći u UV/LED Gel laku u nijansi Aquarius.

4. Boja crvenog vina

Jesenje gel lak boje ne možemo zamisltii bez boje crvenog vina. Ovo je jedna od klasičnih jesenje/zimskih nijansi, inspirisana bogatom bojom crvenog vina. Dakle, ova burgundy boja nije previše tamna, niti sadrži smeđe podtonove: radi se o živoj boji vina sa ljubičastim podtonovima. Ovo je sofiticirani „remake“ klasične crvene jesenje boje gel laka.

Predlažemo vam UV/LED gel lak u nijansi Raspberry.

5. Zlatne šljokice

Editorijalni nail stilisti se slažu da ove jeseni ne možete zamisliti manikir bez gel laka sa zlatnim šljokicama! Ovo je savršen način da prizovete prazničnu sezonu! Osim toga, zlatne šljokice se uklapaju sa zlatnim nakitom, i vizuelno izgledaju kao nakit na noktima. Zato se ove jeseni opredelite za gel lak pun zlatnih šljokica!

Zasijajte ove jeseni uz UV/LED gel lak u boji Las Vegas.

6. Ponoćno ljubičasta

Jesenje gel lak boje se ne mogu zamisliti bez tamne ljubičaste nijanse: ove jesenje sezone nosićemo tamnu ljubičastu, inspirisanu bojom neba u ponoć! Vodeći dizajneri je izdvajaju kao raskošnu i elegantnu boju, koja daje „vamp“ izgled svakom manikiru.

Predlog ovakve nijanse je UV/LED gel lak u nijansi Cosmic Sky.

7. Boja mesa

Jesenje gel lak boje mogu biti i u nude tonovima! Prirodna nude nijansa tamnije boje mesa će biti siguran izbor za prve jesenje dane! Ova boja je veoma zahvalna za kombinovanje sa garderobom, a ujedno je i „office frinedly“.  Lako se uklapa uz boje toplog pletiva i kožnih torbi koje ćemo nositi ove jeseni.

Naš predlog gel laka boje mesa je UV/LED Gel lak u nijansi Wannabe Red.

Više o NSP UV/LED Gel lakovima

Gel Lakovi (UV/LED) imaju izuzetan sjaj i njihova jedinstvena gel struktura omogućava produženu trajnost uz maksimalni intezitet boje. Nanosi se brzo, lako i precizno, dok sušenje u UV ili LED lampama traje veoma kratko. Za razliku od običnih lakova za nokte G-LAC formula pruža vašim noktima vrhunsku otpornost na krzanje i pucanje. Uklanja se lako, bez turpijanja, ne oštećujući nokat. Može da se koristi kako na prirodnim tako i na veštačkim noktima. Idealno su rešenje za jesenje gel lak boje!