Posle veoma burnog proleća koje smo proveli na sajmu “Cosmoprof” u Bolonji, a koje je pratio beogradski “Dodir Pariza” u svom prolećnom izdanju, vredno smo za vas tokom leta spremali iznenađenja i za jesenju ediciju lokalnog sajma.

Potpuno nova linija proizvoda za trajnu šminku Contour izlazi pred velike zahteve naših klijenata za sigurnim, kvalitetnim i pre svega proverenim proizvodima usled preplavljenosti domaćeg  tržišta nekvalitetnom kineskom i često zdravstveno opasnom robom. Visokog kvaliteta i zavodljivog dizajna Contour proizvodi su savršeno kompatibilni sa postavljenim proizvodnim  standardima naše kompanije.

Iz asortimana kozmetike akcenat je na linijama Skinology preparata baziranim na aktivnim komponentama ihtiol i aronija koje prate odlične reakcije zadovoljnih kupaca, a biće novina i u anti-age programu – dame, spremite se!

Naša poznata masažna ulja su dobila prateću Economy liniju koja se ističe još povoljnijom cenom. Trenutno se u ponudi sport i neutralno ulje, limun, jagoda-vanila i ruzmarin, dok se nova već pripremaju.

Pratite nas na našoj FB strani i saznajte šta smo još spremili za predstojeću jesen.