jun
13
2022
Tagovi:

Prvi pokazatelji nepravilnosti funkcije organa uvek se iskažu na koži. Pravilna ishrana i higijena, kvalitet sna, zaštita od spoljnih uticaja vidljivi su na našoj koži. Koža je naš najveći organ čija je primarna funkcija zaštita od spoljašnjih uticaja, temperaturnih promena, mikroorganizama, sunčevog zračenja.. Koža reguliše telesnu temperaturu, perifernu cirkulaciju i balans tečnosti Koža koja nema dobru zaštitnu barijeru upija sve spoljne uticaje koji prodiru direktno u krvotok. Zato je vrlo važno kako kožu tretiramo i spolja i iznutra kako bi smo je ojačali.

Čemu služi piling kože i zašto nam je on važan?

Pilingom uklanjamo štetne izumrle ćelije sa površine kože, otvaramo pore, vlažimo kožu i omogućavamo joj da ‘diše’, sporije stari i pravilno vrši svoju funkciju.

Kome se redovan piling preporučuje?
Preporuka je koristiti piling lica i tela jednom do dva puta nedeljno. Posebno se preporučuje za kožu sklonu aknama koja proizvodi i do 5 puta više mrtvih ćelija od zdrave kože. Piling je idealan i za zrelu kožu kojoj se proces obnavljanja usporava starenjem. Takva koža postaje zadebljana, bez sjaja, neujednačenog tena. Pilingom razmekšavamo površinski sloj kože, hidriramo je i pospešujemo cirkulaciju, pa tako i proizvodnju novih ćelija.

Naša preporuka pilinga:

1. ELEMENTS Extra fine krem piling za lice sa mikrogranulama nežno uklanja izumrle ćelije, nečistoću i višak sebuma, čineći kožu glatkom. Sastojci kreme umiruju i vlaže kožu i pospešuju njeno obnavljanje. Ten postaje ujednačen i blistav, a reljef kože manje primetan.

ELEMENTS EXTRA FINE Piling krema | Prima kozmetika

2. HAND THERAPY krem piling sa ekstraktom nara odstranjuje izumrle ćelije kože ruku čineći ih izuzetno glatkim i izbeljenim. Dubinski vlaži kožu i otklanja tragove godina.

Nail Therapy Piling krema za ruke – Primakozmetika

3. ULTRACELL COMPLEX piling krema svojom granulacijom otklanja izumrle ćelije, ubrzava cirkulaciju, omekšava kožu i omogućava bolju apsorbciju anticelulit preparata.

Anticelulit piling krema | Ultracell complex | Prima kozmetika

4. NSP pedikir piling krema sa granulama koštica kajsije omekšava i najgrublji sloj kože na stopalima, omogućava prokrvljenost i razmenu materija. Priprema kožu za dalju negu.

Piling krema za stopala | Pedikir | NSP | Prima kozmetika