Prima edukativni centar lepote je nastao kao logičan nastavak dugogodiišnje edukativne ponude kompanije Prima kozmetike. Nakon prvih obuka za NSP Nail tehničara i Contour trajnu šminku, ponuda obuka je proširena brojnim edukacijama iz različitih oblasti nege lica i tela, koju vrše stručni predavači.

Zato se razvila potreba za angažovanjem stručnog tima saradnika i edukatora koji su stručnjaci za svoju oblast. Stručni predavači uz temeljno znanje i godine iskustva, daju svakom polazniku Prima edukativnog centra lepote mogućnost da postanu pravi profesionalci u oblasti kozmetike.

Sve obuke u Prima edukativnom centru lepote su akreditovane, a svi polaznici koji uspešno završe obuku, dobijaju međunarodno priznat sertifikat.

Stručni predavači u Prima edukativnom centru lepote

Tim edukatora koji vodi obuke u Prima edukativnom centru lepote je sačinjen od profesora licenciranih od strane Ministarstva Srbije. Oni poseduju kako neformalno, tako i formalno obrazovanje od osnovnog do visokog školskog stepena. Svi stručni predavači su stručnjaci specijalisti iz svojih oblasti nege lepote (kozmetika-fizioterapija) sa dugogodišnjim iskustvom u prenošenju znanja.

Naši stručni predavači su i autori skripti po kojima se vrše edukacije.

Tijana Baletić

Tijana Baletić je specijalista strukovni estetičar – kozmetičar medicinske nege lica i tela. Cenjeni je stručnjak za ovu oblast. U Prima Edukativnom centru vodi sledeće obuke:

– Kozmetika lica
– Depilacija
– Manikir i pedikir (estetski i medicinski)
– Anticelulit masaža.

Miroslav Popović

Miroslav Popović je specijalista strukovni fizioterapeut iz oblasti neurološke rehabilitacije. Stručnjak je za oblast masaže. U Prima edukativnom centru vodi sledeće obuke:

– Masaža tela (I i II nivo)
– Sportska masaža