apr
14
2022

Kako koristimo maske za negu lica?
Za mnoge od nas maske su samo deo profesionalne nege u kozmetičkim salonima. Retko kad nam se ukaže prilika da malo vremena odvojimo za sebe i nanesemo masku kao dodatnu negu. Ipak, izbor odgovarajuće maske za lice, prema tipu kože, daje efekat zdrave i negovane kože što nam je svima krajnji cilj! Da bi ste bili negovani, pored posete kozmetičarima, kućna nega je podjednako važna.

Upotreba maske u rutini nege lica, vrata i dekoltea pruža veoma bogatu negu. Maska ima jače dejstvo od preparata za svakodnevnu negu kože, sa povećanom koncentracijom aktivnih sastojaka. Maska deluje dubinski, hrani kožu i regeneriše je. Koži se vraća prirodni sjaj i blistavost, a pre svega zdrav i negovan izgled, kao i anti-age efekat.

Ne zaboravite vrat i dekolte! Stiže nam leto! 


Masku nanositi na čisto lice jednom do dva puta nedeljno, 15-20min. Isprati mlakom vodom ili tonikom. Naneti odgovarajući serum i kremu.

Naša ponuda maski za lice je veoma raznovrsna. Gel maske za trenutni efekat, krem maske za dubinsku hidrataciju i peel off maske za umirenje kože:


https://primakozmetika.com/kategorija-proizvoda/lice/maska/