Prima kozmetika ne zaostaje za trendovima, ni kada je reč o ambalaži njenih proizvoda. Stoga smo ponosni da vam predstavimo redizajn naših najpoznatnijih i najprodavanijih proizvoda za masažu tela i anticelulit. Omiljeni proizvodi koji su provereni izbor profesionalaca dobili su novo, modernije ruho, koje ide u korak sa vremenom i estetikom profesionalne kozmetike. To su: ulja i kreme za masažu, Sweet Skin linija za masažu sa čokoladom, kao i UCC anticelulit program. Sada vaše omiljene proizvode za negu tela možete pronaći u redizajniranoj, minimalističkoj ambalaži, koja će se idealno uklopiti u enterijer polica svakog salona.

Redizajn ambalaže omiljenih proizvoda za telo

Ulja i kreme za masažu tela

Prima kozmetika ima u ponudi visoko kvalitetna ulja i kreme za masažu, čiji pažljivo kombinovani sastojci efikasno deluju na ubrzavanje cirkulacije, sprečavaju pojavu celulita, otklanjaju napetost i umiruju upalne procese kože i mišića. Prijatnim aromaterapijskim mirisom uspostavljaju psihofizički balans i podižu nivo energije čitavog tela.

Ulja za masažu tela sada možete nabaviti u novoj, redizajniranoj ambalaži, uz dobro poznat kvalitet.

redizajn

Kreme za masažu tela takođe možete pronaći u novoj, minimalističkoj i praktičnoj ambalaži:

redizajn

Sweet Skin linija

Omiljena Sweet Skin linija za masažu tela sa neodoljivim mirisom čokolade, je takođe doživela redizajn ambalaže. Sada možete pronaći toplu čokoladu za masažu, ulje i kremu u novom ruhu, uz dobro poznatu formulaciju za sva čula!

redizajn

 UCC anticelulit linija

Prima kozmetika je poznata po specifičnom remodelirajućem tretmanu pomoću ULTRACELL COMPLEX linije. Ova linija sadrži nekoliko proizvoda čijom se kombinacijom i redovnom primenom nastoji rešiti problem nataloženih masnih naslaga i celulita, ali i spreči pojava novih. Pažljivo odabrani sastojci neguju, regenerišu, povećavaju elastičnost i deluju antiinflamatorno. Upoznajte redizajnirane ambalaže proizvoda iz Ultracell Complex linije.

 Očekujte još noviteta iz Skinology linije

Tim Prima kozmetike vredno radi, kako bi vas u narednom periodu iznenadio brojnim novitetima iz naše najpopularnije, Skinology linije za profesionalnu negu kože lica. Pratite nas na društvenim mrežama kako biste među prvima saznali za novitete iz laboratorije Prima kozmetike!