Pre par dana dobila sam paket od ,,Prima kozmetike’’. S obzirom da sam znala sadržaj kutije, jedva sam čekala da je otvorim jer se radilo o mojim omiljenim proizvodima za negu, kremama za ruke. Kako bih što bolje testirala proizvod, jednu kremu sam poklonila mami. Pišem vam i svoje i mamine utiske, videćete i zašto.

Moji utisci:
Prvo što me je privuklo bilo je predivno pakovanje. Proizvod je upakovan u kartonsku kutiju, veselog dezena, što u startu obećava. Krema je smeštena u aluminijumsku tubu (50ml), fenomenalnog mirisa. Ne znam sa kojom kremom bih mogla da je poredim, jer nisam naletela na sličnu po mirisu, nešto poput voćkastih žvaka. Podseća na detinjstvo.
Krema je svetloroze boje. Teksura je gusta. Nakon njenog apliciranja imaćete osećaj mekoće, odlično hidrira. Koža je vrlo brzo upije, tako da ćete ubrzo moći da se vratite svojim aktivnostima. Za kratak period, postala je moja omiljena krema. Uvek je sa mnom i privlači pažnju ostalih, kako svojim dezenom, tako i mirisom.
Veoma malo je proizvoda potrebno naneti kako biste je ravnomerno razmazale. Izuzetno je postojana, ne smeta joj ni pranje ruku. Imate osećaj hidrirane kože i nakon pranja. U zimskom i jesenjem periodu imam problem sa dehidratacijom ruku, tako da odlično dođe u regulisanju ovog problema.

Utisci moje mame:
Potpuno odgovarajući naziv za kremu – SUPER krema. ,,Oduševilo me je njeno šareno pakovanje. Krema božanstveno miriše, a miris se dugo zadržava na koži. Koža mi je mekana, nežna i elastična. Upotrebljavala sam je i za suve laktove. Zadebljanje u tom predelu je za kratko vreme nestalo. Sa 59 godina i osetljivom kožom, kao i svi dijabetičari, ova krema mi je postala omiljena za kratak vremenski period. Proširila sam njenu upotrebu korišćenjem na velikom ožiljku od operacije i mogu reći da su ožiljci omekšali.

Ono u čemu se mama i ja slažemo, kao što možete da primetite, to je da je ovaj proizvod neophodan svim generacijama, prvenstveno osobama koje imaju suvu kožu. Mi smo sigurne da ćemo je ponovo koristiti kada potrošimo prvo pakovanje. Kao što i sam naziv kaže, SUPER krema!

Milica,

Cosmetic Is My Passion