Akcija!

SET Derma Calm

Kompletna jutarnja i večernja nega osetljive i suve kože lica, sklone crvenilu, rozacei i kuperozi. Takva koža, sa narušenom barijernom funkcijom, ima smanjenu toleranciju na spoljašnje uticaje i zahteva negu blagim preparatima sa umirujućim aktivnim komponentama.

3.700,00 rsd

INFO

Kompletna jutarnja i večernja nega osetljive i suve kože lica, sklone crvenilu, rozacei i kuperozi. Takva koža, sa narušenom barijernom funkcijom, ima smanjenu toleranciju na spoljašnje uticaje i zahteva negu blagim preparatima sa umirujućim aktivnim komponentama. Ova linija preparata bazirana je na azulenu, bisabololu, arganu, aloe veri, urei i hijaluronu, koji na kožu deluju umirujuće, protivupalno, pomaže regeneraciji iritirane i umorne kože. Serum Urea i krema iz ove kolekcije štite kožu od spoljnih uticaja.

Derma Calm set + Urea serum sadrži:

Derma Calm Mleko za čišćenje sa AZULENOM 200ml

Derma Calm Tonik za čišćenje sa AZULENOM 200ml

Derma Calm maska sa ARGANOM I BISABOLOLOM 100ml

Krema za lice sa HIJALURONOM I BISABOLOLOM 50ml

UREA 5% + Hyaluron serum za lice 30ml

BENEFITI

Redovnom upotrebom koža postaje manje osetljiva na spoljne uticaje, crvenilo se smanjuje i povlače se iritacije. Koža izgleda odmorna i zdrava.

UPOTREBA

Ujutru i uveče očistiti kožu mlekom, utrljati prstima po celom licu i okoločnoj regiji, isprati mlakom vodom. Naneti tonik tupferom. Naneti serum, sačekati nekoliko sekundi da upije, zatim naneti kremu. Masku nanositi jednom do dva puta nedeljno na očišćenu kožu lica, vrata i dekotea. Držati 15-20min. Isprati mlakom vodom ili tupferom natopljenim tonikom i naneti kremu.

SASTAV

Sastav svih proizvoda iz Derma Calm linije možete videti OVDE.