Međunarodni Sajam kozmetike i kongres “Dodir Pariza” koji se održava dva puta godišnje u Beogradu, je najvažniji skup profesionalaca i ljubitelja kozmetike na ovom prostoru. Prima kozmetika je tradicionalni učesnik sajma, iz godine u godinu. Tako su i na ovom 33. sajmu po redu, predstavljeni su noviteti iz Skinology i NSP pedikir linije, a edukatorke Prima kozmetike prezentovale su materijale i obuke koje nudi Prima Edukativni centar lepote. U nastavku pročitajte utiske sa nedavno održanog 33. međunarodnog Sajma kozmetike “Dodir Pariza”.

Sajam kozmetike – utisci i noviteti

Šesti i sedmi april 2019. godine je bio rezervisan za 33. Sajam kozmetike “Dodir Pariza”. Ovogodišnji sajam je održan u najvećoj Hali 1 Beogradskog sajma, a Prima kozmetika je tokom dva dana sajma na svom štandu br. 246 uspešno prezentovala proizvode iz linija NSP, Skinology, Essentials, Ultracell, Depil Zone, Start Active, Prima Hair itd.

sajam kozmetike

Veliko interesovanje posetilaca za štand Prima kozmetike

Prezentacija materijala i obuka Prima kozmetike

Veliki broj zainteresovanih kupaca i klijenata je obišao štand Prima kozmetike i mogao da prisustvuje zanimljivim prezentacijama materijala i obuka naših licenciranih edukatorki. Skinology edukatorka Tijana Baletić, prezentovala je nove Skinology proizvode i tretmane, a NSP edukatorka Ilinka Živanović predstavila je NSP proizvode pod budnim okom zainteresovane publike.

Skinology novitet: Skin Rescue kolekcija

Prima kozmetika je premijerno predstavila dodatak Skinology liniji: Skin Rescue kolekciju proizvoda, namenjenu masnoj iproblematičnoj koži lica. Ključni sastojci na kojima se bazira Skin Rescue linija su niacinamid (vitamin B3) i ihtiol. Ove komponente predstavljaju zlatni standard kada je tretiranje problematične kože u pitanju.

sajam kozmetike

Eminentne edukatorke Prima kozmetike: Ilinka Živanović i Tijana Baletić

Skin Rescue linija sadrži sledeće proizvode:

  • Serum sa niacinamidom i 3D hijaluronskom kiselinom – deluje u dubljim slojevima kože zahvaljujući kombinaciji vitamina i hijaluronske kiseline. Serum brzava proces regeneracije kože, smanjuje lučenje sebuma i umanjuje
    proširene pore.
  • Mleko za lice sa ihtiolom i niacinamidom – svojim aktivnim sastojcima obezbeđuje antibakterijsko dejstvo, smiruje iritacije i deluje antiinflamatorno.
  • Tonik za lice sa ihtiolom i niacinamidom – reguliše lučenje sebuma, ima antiseptično i umirujuće dejstvo.
  • Gel krema za lice (dnevna) sa niacinamidom i pantenolom – omogućava izuzetnu hidrataciju, ishranu i regeneraciju, zahvaljujući raznovrsnim aktivnim komponentama (niacinamidu, ši buteru, hidrantnom kompleksu, hijaluronskoj kiselini, alantoinu i pantenolu, bisabololu, ekstraktima krastavca i hamamelisa).
  • Krema za lice (noćna) sa ihtioliom i niacinamidom – svojim delovanjem utiče na smanjenje lučenja sebuma, odstranjuje mrtve ćelije, ima antibakterijsko dejstvo i smiruje nadraženu kožu, čime poboljšava njenu strukturu i regeneriše je.
sajam kozmetike

Nova Skin Rescue kolekcija proizvoda

Skin Rescue linija će se uskoro naći u prodaji na našem web sajtu, u prodajnim objektima Prima kozmetike, kao i kod naših distributera.

Nova pakovanja starih proizvoda

Sajam kozmetike bio je mesto gde su predstavljene i nove ambalaže dobro poznatih proizvoda: NSP linije za pedikir, kao i Prima IN Hair Color Cream boja za kosu. Pedikir linija osvežena je modernom, minimalističkom ambalažom sa nalepnicom u teget zelenoj boji koja oslikava kvalitet proizvoda.

sajam kozmetike

Nova minimalistička pakovanja starih proizvoda

Očekujemo vas na sledećem sajmu kozmetike, koji će se održati u oktobru 2019. godine.