Gel lak je omiljeni i najpopularniji vid trajnog manikira već nekoliko godina. I ove sezone, jesen/zima 2018/19, svetski modni i beauty trendovi diktiraju koje će se boje nositi na noktima. To su klasične jesenje-zimske gel lak nijanse, među kojima ima i nekoliko neobičnih nijansi, koje nikako ne asociraju na hladnija godišnja doba. U nastavku otkrivamo koje trendy gel lak boje će se nositi ove jesenje-zimske sezone!

Crvene gel lak nijanse

Sočna burgundi

Gel lak nijanse u burgundi boji su nezamenljive, čim nastupe hladne temperature. Ova prefinjena skarletna boja otiše ženstvenošću, i svakom manikiru daje “femme fatale” momenat. Burgundi gel lak nikad neće izaći iz mode jer je večna klasika koja traje. Ova nijansa najbolje dolazi do izražaja uz top coat visokog sjaja.

Savšen burgundi trajni lak za ovu jesen/zimu je NSP UV/Gel lak u boji RED VELVET.

Praznična crvena

Prazniča crvena gel lak boja je raskošna crvena nijansa sa primesama šljokica ili suptilnog sedefa, koja daje taj svečani momenat svakom manikiru. Ako želite da budete u trendu, ali i u korak sa nastupajućim praznicima, ove sezone ponesite prazničnu crvenu nijansu na noktima.

Naš predlog je NSP/UV Gel lak u boji WILD CRANBERRIES.

Tamne gel lak boje

Ponoćno teget

Ne postoji deo godine kom bolje odgovaraju tamne gel lak nijanse od jeseni i zime. Veliki trendy favorit ove sezone su teget nokti. Ova raskošna nijansa noćnog neba najbolje pritaje kraćim i perfektno oblikovanim noktima, a prelepo ističe savršen oblik nokatne ploče. Birajte jako pigmentovane teget boje gel laka koje će se sijati visokim sjajem.

Baš takva je i boja NSP/UV Gel laka u nijansi MIDNIGHT DREAM.

Otmena crna

Crni nokti su zimski favorit – savršeno se slažu uz omiljene kožne rukavice, kao nezamenljiv zimski aksesoar. Ako su vam dosadile klasične zimske boje, poput bordo, ljubičaste ili teget, ove sezone isprobajte neprolazan trend crnih gel lak noktiju. Takođe, bolje pristaju kraćim noktima, ali i na dugim mogu izgledati veoma moćno. Odaberite sjajni ili mat finiš za još posebniji momenat.

Budite vamp uz NSP/UV Gel lak u boji MAGNIFICIENT.

Tamno ljubičasta

Za sve ljubiteljke ljubičaste nijanse, imamo lepe vesti – ove sezone u trendu je duboka, sočna, raskošna ljubičasta u više nijansi “patlidžan” boje. Ova sočna nijansa najbolje pristaje damama toplog podtona, jer ističe kontrast kože toplog podtona i laka koji je hladnog podtona. Kraljevska otmena ljubičasta nijansa je takođe evergreen trend, s kojim nećete pogrešiti. A ako inače ne nosite tamne lakove, dajte šansu tamno ljubičastom.

Postaće vam omiljena zimska nijansa – NSP/UV gel lak u nijansi VIOLET DREAM.

Neutralne gel lak nijanse

Zemljana braon

Ove sezone je na modnim revijama vodećih dizajnera bio primećen trend noktiju u neutralnim bojama, poput nude i braon. Braon gel lak boja je sigurno rešenje, ako niste ljubitelj tamnijih lakova, a ova prirodna nijansa će se savršeno slagati sa bojama jesenje garderobe i aksesoarima u boji smeđe kože. Zato slobodno ponesite manikir u bilo kojoj nijansi braon boje.

Mi vam predlažemo NSP/UV gel lak u boji MOCHACCINO.

Nežna nude

Neprolazna ženstvena klasika bež ili krem noktiju je primećena i ove jesenje-zimske sezone kao veoma popularna. Iako je prvenstveno letnja i prolećna boja, dizajneri su dokazali da može biti savršena zmska, jer prelepo ističe dužinu prstiju i njihovu ženstvenost. Osim toga, ne morate je uklapati sa garderobom. I takođe, nude nokti djau mnoštvo mogućnosti za nail art!

Naš predlog je NSP/UV gel lak u nijansi VIRGO.

Srebrne i metalik gel lak nijanse

Svetlucava srebrna

Ove zime napravite mesta za srebrne nokte, koji asociraju na svetlucanje zimskih pahulja. Upravo ova nijansa gel laka je dominirala na revijama, što se tiče make-upa, i noktiju. Srebrne nokte savršeno možete uklapati sa srebrnim nakitom, a istovremeno deluju veoma trendy.

Savršena srebrna nijansa NSP/UV gel laka u nijansi MONRO će vas pratiti ove zime.

Vamp metalik

Metalik finiš na noktima je već nekoliko sezona u trendu: leti su to bili pastelni metalik nokti, a zimi su tamne metalik nijanse: metalik plava, zelena, bordo, ljubičasta. Metalik gel lak nijanse će najbolji efekat pokazati sa top coat-om visokog sjaja. Zato ove zime odaberite neku i budite vamp dama.

Predivna metalik zimska nijansa je NSP/UV gel lak u boji SARSAPARILLA.


Za savršenu nokatnu ploču i gel lak koristite Superior Filler gel lak baze:

Superior Filler baza