Kvalitetne četkice za aplikaciju gela i akrila, kao i nail art su od ključne važnosti za precizan rad svakog nail profesionalca. Zato je ponuda Nail System Prima pribora za nokte obogaćena i proširena. Nove NSP četkice će olakšati i omogućiti vrhunsku preciznost u radu nail tehničara. Četiri modela novih NSP četkica izrađeno je od čuvene Kolinsky dlake.

NSP četkice za gel i akril – 9 novih modela

U ponudi su 3 nova modela četkica za gel, 3 za akril i 3 za nail art. Sam dizajn četkice omogućava lako rukovanje, stabilnost i preciznost i odiše profesionalnošću i kvalitetom. Vlakna četkice su izrađena od kvalitetnih dlačica, koje su, zahvaljujući svojoj sposobnosti finog oblikovanja, najzahvalnije za detaljnu preciznu aplikaciju gela ili akrila. Svi novi modeli NSP četkica dolaze sa poklopcem, koji štiti dlačice od oštećenja.

NSP četkice za gel, akril i nail art uključuju sledeće nove modele:

Četkice za gel:

Četkice za akril:

Četkice za nail art

Poseban novitet:

Osim visokokvalitetnih četkica, predstavljamo vam i novi dotting instrument za kreativne nail art aplikacije i izradu french manikira.

Dotting instrument

Kolinsky dlaka – najkvalitetnija dlaka za NSP četkice za gel i akril

Kolinsky dlaka se dobija od repa sibirske lasice (Mustela Siberica). Najfinija dlaka se uzima samo od mužjaka, dok većina Kolinsky četkica sadrži kombinaciju 60% dlaka mužjaka i 40% dlaka ženki. Lasica je generalno vrsta koja ne podnosi dobro zatočeništvo, i zato je izolovana na geografsku regiju Sibira i severne Kine. Upravo iz tih razloga, veoma je teško doći do Kolinsky dlake. Kako se prirodna i veštačka dlaka ne mogu porediti u kvalitetu – jasno je zašto su dlake sibirske lasice retke i skupocene na tržištu.

Zbog svoje jačine, fleksibilnosti i sposobnosti zadržavanja oblika, smatraju se jednim od najfinijih dlaka za izradu slikarskih četkica, četkica za šminkanje kao i četkica za nokte. Kolinsky četkice su poznate po tome imaju veoma precizan i zašiljen vrh, što ih čini savršenim priborom za aplikaciju gela i akila na nokte. Ove četkice se smatraju visokoprofesionalnim priborom, i uz pravilno održavanje, mogu trajati mnogo godina.

Imajući u vidu karakterisitke Kolinsky dlake, jasno je da su NSP četkice za gel i akril među najkvalitetnijim priborom na tržištu za svakog profesionalca.