Akcija!

SET AHA

Nanošenjem voćnih kiselina na lice skida se površinski sloj kože i na taj način uklanjaju brojne nepravilnosti. Voćnim kiselinama mogu se odstraniti ožiljci, hiperpigmentacija i duboke bore, a mogu biti veoma delotvorne i za smanjivanje upalnih procesa.

Original price was: 5.770,00 rsd.Current price is: 4.100,00 rsd.

INFO

AHA proizvodi sa voćnim kiselinama obuhvataju proizvode za specifičnu negu kože. Pod dejstvom voćnih kiselina stratum corneum postaje tanji, mekši i finiji – eksfolijativno dejstvo. Imaju emolijentni efekat, povećava se vlažnost kože, stimuliše se produkcija ćelija u stratum granulosum-u, što dovodi do povećanja debljine ovog sloja.

AHA set:

AHA Mleko za čišćenje 200ml
AHA Tonik za čišćenje 200ml
AHA krem 10% 50ml
Hidratantnu SPF 25 kremu za lice 50ml
Niacinamid serum 30ml

BENEFITI

Stimuliše se produkcija kolagena i poboljšava cirkulacija krvi. Smanjuje se broj orožalih, a povećava broj živih epidermalnih ćelija. Otklanjaju se hiperpigmentacije, smanjuje se dubina sitnih bora, povećava elastičnost, izgled i tekstura kože.

UPOTREBA

Koristi se kao priprema za tretman AHA kiselinama nekoliko dana pre i posle tetmana ili u jesenjem i zimskom periodu nekoliko puta godišnje, uzastopno dve nedelje. Ujutru i uveče očistiti kožu mlekom, utrljati prstima po celom licu i okoločnoj regiji, isprati mlakom vodom. Naneti tonik tupferom. Naneti serum, sačekati nekoliko sekundi da upije, zatim naneti kremu., ujutru SPF25, uveče AHA kremu.

SASTAV

Sastav svih proizvoda iz AHA linije možete videti OVDE.

NAPOMENA

Kompletnu liniju AHA proizvoda možete videti OVDE.