AHA Mleko za čišćenje lica

Mleko za čišćenje lica namenjeno je pripremi kože za tretmane sa voćnim kiselinama. Specijalno kreirano za temeljno otklanjanje nečistoća sa površine kože. Delikatno čisti kožu i vrši blagi piling. AKTIVNI SASTOJAK: Voćne kiseline

Pakovanje

200ml

950,00 rsd

INFO

Mleko za čišćenje lica sa voćnim kiselinama, posebno kreirano za temeljno otklanjanje nečistoća sa površine kože. Delikatno čisti kožu i vrši blagi piling. Stimuliše produkciju kolagena i poboljšava cirkulaciju. Smanjuje se broj orožalih, a povećava broj živih epidermalnih ćelija, čime se otklanjaju hiperpigmentacije, smanjuje se dubina sitnih bora, povećava elastičnost, poboljšava izgled i tekstura kože.

BENEFITI

Koža lica postaje glatka, hidrirana, sjajna, bez reljefa i nepravilnosti.

Ne sadrži parabene i alkohol.

UPOTREBA

Mleko naneti na kožu ujutru i uveče. Kružnim pokretima umasirati u kožu lica. Višak ukloniti tupferom, a po potrebi isprati mlakom vodom. Mleko se koristi zajedno sa losionom i kremom sa voćnim kiselinama. AHA preparate je najbolje koristiti tokom tri nedelje, a zatim barem isto toliko praviti pauzu. Izbegavati predeo oko očiju.

 

PROFESIONALNA UPOTREBA

VIDEO VODIČ za upotrebu Skinology AHA linije proizvoda možete pogledati OVDE.

SASTAV

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Lactic Acid, Glycolic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Phenoxyethanol (and) Ethylhexyl Glycerine, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid

TIPOVI KOŽE

AHA Mleko za čišćenje je za sve tipove kože, ali se ne sme upotrebljavati na suvoj, iritiranoj i osetljivoj koži.

NAPOMENA

AHA tretman se koristi u zimskom periodu i primenjuje se na sve tipove kože. AHA kiseline se ne koriste kod svih koža koje su pod zapaljenjem i upalom, kod kože sklone alergijama, infektivne kože, kod izrazito suve i dehidrirane kože, pa tako i kod osetljive kože. Pre samog tretmana AHA kiselina, potrebno je dve do tri nedelje koristiti kremu sa voćnim kiselinama (10 ili 15% u zavisnosti od stanja i tipa kože).

AKTIVNI SASTOJCI

Možda će vam se svideti …