Skinology

Skinology professional face care je linija preparata koji su dizajnirani da obezbede efikasna rešenja za negu kože različitih tipova i problema. Skinology nudi niz preparata od čistača, losiona, hidrantnih krema, seruma, maski, pilinga i antirida. Skinology linija formulisana sa visoko kvalitetnim sastojcima koji su namenjeni da neguju, hidriraju, štite i podlmađjuju kožu. Linije preparata su posvećene različitim problemima kože, kao što su akne, suva i osetljiva koža, rozacea, starenje.. Svojim nežnim sastavom i efikasnim sastojcima preparati rade na poboljšanju opšteg zdravlja i izgleda kože. Neki od najzastupljenijih sastojaka u Skinology preparatima su hijaluronska kiselina, vitamin c, centela, retinol, peptidi i antioksidansi.

Skinology preparati su veoma popularni među profesionalcima u kozmetičkoj industriji nege kože, uključujući i dermatologe, estetičare i specijaliste za negu kože.

Preparati su dostupni na online shopu kao i u odabranim kozmetičkim prodavnicama.

Bez obzira da li Vam je potrebno nežno sredstvo za čišćenje lica i uklanjanje šminke ili moćni anti-age serum, Skinology nudi preparat koji Vam može pomoći da postignete svoje ciljeve nege kože lica.

Prikaz 1–16 od 42 rezultata

Filter

Starosna dob

Tekstura

Potrebe kože

Tip kože