AHA Gel serum 30% – PROFESIONALNA UPOTREBA

Gel serum 30 % sa voćnim kiselinama namenjen isključivo profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima. Gel serum sadrži različite koncentracije voćnih kiselina, koje u kombinaciji, ispoljavaju svoje dejstvo na koži.

Pakovanje

30ml

1.190,00 rsd

INFO

AHA Gel serum 30 % sa voćnim kiselinama namenjen je profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima. Stimuliše sposobnost obnavljanja kože, redukuje fine linije.

BENEFITI

Stimuliše sposobnost obnavljanja kože, redukuje fine linije, ujednačava teksturu, poboljšava stanje problematične kože i uklanja nepravilnosti tena.

UPOTREBA

Serum AHA se koristi isključivo za profesionalnu upotrebu u kozmetičkom salonu od strane stručnog lica.

SASTAV

Aqua (Water), Glycolic Acid, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Malic Acid, Tartaric Acid, Hydroxyethyl Cellulose, Allantoin.

TIPOVI KOŽE

AHA Gel serum 30 % se ne sme upotrebljavati na suvoj, iritiranoj i osetljivoj koži.

Nije pogodan za tretiranje kože s aktivnim aknama.

NAPOMENA

AHA serumi 20, 30 i 40% se koriste u sklopu profesionalnog kozmetičkog tretmana. Veoma su jake koncentracije i mogu oštetiti kožu ukoliko se ne koriste od strane stručnog lica.

AHA tretman se koristi u zimskom periodu i primenjuje se na sve tipove kože. AHA kiseline se ne koriste kod svih koža koje su pod zapaljenjem i upalom, kod kože sklone alergijama, infektivne kože, kod izrazito suve i dehidrirane kože, pa tako i kod osetljive kože. Pre samog tretmana AHA kiselina, potrebno je dve do tri nedelje koristiti kremu sa voćnim kiselinama (10 ili 15% u zavisnosti od stanja i tipa kože).

Možda će vam se svideti …