Sweet skin kolekcija svojim neodoljivim mirisom čokolade pobudjuje i opušta sva čula, pružajući slatki užitak prilikom profesionalnog tretmana. Bogata je kakao i ši buterom, koji intenzivno hrane kožu. Hidrira i relaksira umornu kožu, dajući joj svežinu i mladolikost. Vraća joj neophodnu čvrstoću, čineći je zategnutom i nežnom.

Showing all 3 results

SWEET SKIN topla čokolada za masažu

750,00 rsd
INFO
SWEET SKIN topla čokolada za masažu je specijalno dizajniran proizvod za vrhunski slatki užitak i negu u kozmetičkom salonu. Svojim neodoljivim mirisom pobudjuje i opušta sva čula, eliminiše stres, pruža osećaj blagostanja i prijatnosti u toku i nakon tertmana. Ulje slatkog badema, kakao i ši buter toniraju, vraćaju elastičnost i omekšavaju kožu. Utiču na aktiviranje sinteze kolagena i elastina u ćelijama i poboljšavaju mikrocirkulaciju u tkivu. Prirodno podmlađuju, poboljšavaju strukturu i zaštitna svojstva kože.
BENEFITI
UPOTREBA
Pre korišćenja SWEET SKIN toplu čokoladu za masažu zagrejati u toploj vodi ili aparatu za grejenje flašica za bebe na 50-60 stepeni (dok se u potpunosti ne otopi). U toku tretmana održavati temperaturu proizvoda ukoliko je neophodno dodavanje proizvoda na tretiranu površinu. Poželjno je nakon tretmana proizvod ostaviti na koži klijenta radi dodatne produžene nege. Po završetku tretmana ostaviti proizvod na sobnoj temperaturi da se vrati u čvrsto stanje.

SWEET SKIN ulje za masažu sa čokoladom

500,00 rsd
INFO
SWEET SKIN ulje za masažu sa čokoladom svojim neodoljivim mirisom pobuđuje i opušta sva čula pružajući slatki užitak. Ši buter i kakao buter toniraju, vraćaju elastičnost i omekšavaju kožu. Eleminiše stres pružajući osećaj prijatnosti.
BENEFITI
UPOTREBA
Naneti željenu količinu SWEET SKIN ulja za masažu sa čokoladom na telo i masirati. Višak upiti ubrusom ili sprati sa kože tuširanjem.

SWEET SKIN krema za masažu sa čokoladom

850,00 rsd
INFO
SWEET SKIN krema za masažu sa čokoladom za vrhunski slatki užitak i negu. Bogata je kakao i ši buterom i biljnim uljima avokada i pšenice. Poboljšava prokrvljenost i ishranu kože. Svojim neodoljivim mirisom pobuđuje sva čula, eliminiše stres, pruža osećaj prijatnosti.
BENEFITI
Tonira, vraća elastičnost i omekšava.
UPOTREBA
Naneti željenu količinu SWEET SKIN kreme za masažu sa čokoladom na telo i masirati. Višak upiti ubrusom ili sprati sa kože tuširanjem.