SWEET SKIN topla čokolada za masažu

Specijalno dizajniran proizvod za vrhunski slatki užitak i negu u kozmetičkom salonu. Svojim neodoljivim mirisom pobudjuje i opušta sva čula, eliminiše stres, pruža osećaj blagostanja i prijatnosti u toku i nakon tertmana. Prirodno podmlađuje, poboljšavaja strukturu i zaštitna svojstva kože.

Pakovanje

110ml

990,00 rsd

INFO

SWEET SKIN topla čokolada za masažu je specijalno dizajniran proizvod za vrhunski slatki užitak i negu u kozmetičkom salonu. Svojim neodoljivim mirisom pobudjuje i opušta sva čula, eliminiše stres, pruža osećaj blagostanja i prijatnosti u toku i nakon tertmana. Ulje slatkog badema, kakao i ši buter toniraju, vraćaju elastičnost i omekšavaju kožu. Utiču na aktiviranje sinteze kolagena i elastina u ćelijama i poboljšavaju mikrocirkulaciju u tkivu. Prirodno podmlađuju, poboljšavaju strukturu i zaštitna svojstva kože.

UPOTREBA

Pre korišćenja SWEET SKIN toplu čokoladu za masažu zagrejati u toploj vodi ili aparatu za grejenje flašica za bebe na 50-60 stepeni (dok se u potpunosti ne otopi). U toku tretmana održavati temperaturu proizvoda ukoliko je neophodno dodavanje proizvoda na tretiranu površinu. Poželjno je nakon tretmana proizvod ostaviti na koži klijenta radi dodatne produžene nege. Po završetku tretmana ostaviti proizvod na sobnoj temperaturi da se vrati u čvrsto stanje.

SASTAV

Theobroma Cacao (Cacao) Seed Butter, Cacao Mass, Butyspermum Parkii (Shea) Butter,
Prunus Dulcis (Almond) Oil, Glyceryl Monostearate, Cetearyl Alcohol

TIPOVI KOŽE

Svi tipovi kože.