Protekta ulje za kosu

350,00 rsd

INFO
Protekta ulje za kosu je specijalna mešavina biljnih ulja kukuruznih klica, avokada, ricinusa i sucokretovog ulja sa dodatkom vitamina E. Bogatstvo hranljivih sastojaka izuzetno hrani i oporavlja kosu. Koristi se pre farbanja, izbeljivanja i izvlačenja pramenova.
BENEFITI
Štiti kosu od oštećenja, hrani je i obnavlja i daje joj visok sjaj.
UPOTREBA
Naneti malu količinu Protekta ulja za kosu na kosu i dobro utrljati. Posle toga pristupiti uobičajenom farbanju i izbeljivanju.

Na zalihama

SASTAV
AKTIVNI SASTOJCI
Ulje kukuruznih klica Ulje kukuruznih klica (Zea mays)
Bogato je vitaminom E, koji je prirodan antioksidant i idealan je za revitalizaciju i regeneraciju suve i zrele kože. Hrani, podstiče obnavljanje, prirodna je zaštita od sunca. Lako se upija u kožu.
, Avokado ulje Avokado ulje (Avocado Oil)
Zbog visokog sadržaja esencijalnih masnih kiselina sprečava isušivanje kože, održava elastičnost i ima izuzetnu sposobnost regeneracije. Ima mogućnost prodiranja u dublje slojeve kože. Podstiče metabolizam kolagena, usporava znake starenja. Sadrži vitamine A, B1, B2, D, E, pantotensku kiselinu, proteine, lecitin, masne kiseline. Preporučuje se za suvu i zrelu kožu.
, Ulje ricinusa Ulje ricinusa (Ricinus Communis)
Dobija se ekstrakcijom iz semena istoimene biljke. Pripisuju mu se brojna lekovita i terapeutska svojstva. Ima jako antibakterijsko i antinflamatorno dejstvo. Veliku primenu je našlo u kozmetici, za negu kože i kose. Bogato hranljivim i lekovitim sastojcima ima moć da prodre u dublje slojeve kože, hidratiše, regeneriše i podmladjuje. Stimuliše rast kose, daje joj volumen i sjaj.
, suncokretovog ulja i Vitamin E Tocopheryl Acetate (estar vitamina E)
povećava debljinu epidermisa i odlična je prevencija pojavi bora, podstiče sintezu kolagenih i elastičnih vlakana.
TIPOVI KOŽE
Za sve tipove kose.
PAKOVANJE
110 ml