Showing all 8 results

Briljantin krem

400,00 rsd
INFO
Idealna lagana krema za suvu kosu, koja daje visok sjaj i neguje je. Preporučuje se za finiširanje modernih frizura. Posebno je pogodna za kovrdžanje prirodne i tretirane kose. Štiti kosu od duvanskog dima i kuhinjskih mirisa. Ne lepi kosu i lako se pere.
BENEFITI
Nega, sjaj i oblikovanje suve kose.
UPOTREBA
Naneti kremu na kosu i oblikovati frizuru.

Briljantin vosak

90,00 rsd300,00 rsd
INFO
Briljantin vosak se koristi za oblikovanje modernih frizura. Ne lepi kosu i lako se pere. Posebno je pogodan za suvu kosu.
BENEFITI
Kosi daje visok sjaj, istovremeno neguje i sprečava isušivanje.
UPOTREBA
Malu količinu Briljantin voska naneti na suvu kosu i oblikovati frizuru.

Lak za kosu

150,00 rsd500,00 rsd
INFO
Lak za kosu sadrži kvalitetne komponente koje odgovaraju svim tipovima kose i frizura. Uz odgovarajuću pumpicu, postiže se fino i ravnomerno raspršivanje.
BENEFITI
Ne lepi kosu, daje fleksibilnu čvrstoću i lep sjaj. Veoma lako se češlja, bez ikakvih ostataka na kosi.
UPOTREBA
Oblikovati frizuru i ravnomerno naneti lak za kosu pumpicom.

Protekta ulje za kosu

350,00 rsd
INFO
Protekta ulje za kosu je specijalna mešavina biljnih ulja kukuruznih klica, avokada, ricinusa i sucokretovog ulja sa dodatkom vitamina E. Bogatstvo hranljivih sastojaka izuzetno hrani i oporavlja kosu. Koristi se pre farbanja, izbeljivanja i izvlačenja pramenova.
BENEFITI
Štiti kosu od oštećenja, hrani je i obnavlja i daje joj visok sjaj.
UPOTREBA
Naneti malu količinu Protekta ulja za kosu na kosu i dobro utrljati. Posle toga pristupiti uobičajenom farbanju i izbeljivanju.

Silikonski serum za kosu

750,00 rsd
INFO
Silikonski serum za kosu je specijalni preparat za obnavljanje oštećene kose. Izrađen je od posebno odabranih silikonskih komponenti koje restruktuiraju oštećenu kosu. Tankim zaštitnim filmom oblažu površinu dlake, hidratišu je i daju sjaj.
BENEFITI
Kondicioniranje i sjaj kose.
UPOTREBA
Silikonski serum za kosu se nanosi na suvu ili isfrotiranu kosu. Par kapi naneti na dlanove ili vrhove prstiju i utrljati na krajeve ili celu kosu. Ukoliko se nanese na isfrotiranu kosu pre feniranja, vreme feniranja se skraćuje na pola. Na kraju kosu oblikovati prstima, ili češljem. Ne ispirati.

Kolorton

390,00 rsd
INFO
Kolorton je sredstvo za toniranje i blago učvršćivanje svih tipova kose. Velika pokrivna moć Kolortona čini ga izuzetnim pri toniranju sede i izbledele kose. Vraća joj izgubljeni sjaj. Postojan je i posle 2-3 pranja, zavisno od tipa kose. Kolorton ne sadrži komponente koje oštećuju kosu.
BENEFITI
Kolorton tonira i blago učvršćuje kosu. Vraća joj sjaj.
UPOTREBA
Posle pranja i frotiranja naneti Kolorton, ne ispirati, sušiti i oblikovati frizuru. Samo za feniranje koristiti bezbojni Kolorton.
NAPOMENA
Kolorton se proizvodi u sledećim nijansama:  bezbojna, srebrna, svetlo smeđa, tamno smeđa, bakarna, kestenjasta, bronzano crvena, lešnik, mahagoni.

Krem Hidrogen

290,00 rsd1.100,00 rsd
INFO
Krem Hidrogen sadrži stabilizovan vodonik peroksid u emulziji. Zbog specifičnog sastava oštećenje kose je svedeno na minimum.
Krem hidrogen se proizvodi u sledećim koncentracijama:  3 %, 6 %, 9 % i 12 %.
BENEFITI
Dekolorisanje – izbeljivanje i farbanje sa krem hidrogenom postaje lakše i znatno bezbednije po kosu.
UPOTREBA
Krem hidrogen polako dodavati u boju za kosu, uz mešanje. Meša se u odnosu 1:1.

IN HAIR Color Cream boja za kosu

250,00 rsd
INFO
IN HAIR Color Cream boja za kosu je prvenstveno namenjena profesionalnoj upotrebi u frizerskim salonima. Ima dobru moć pokrivanja. Na sedoj kosi, sa tamnijim tonovima boje, pokrivnost je 100%. Posebno odabrane supstance daju kosi visok sjaj i postojanost boje. Boja dugo traje i sporo se ispira. Dobar izbor nijansi, uz odgovarajuće kombinovanje, omogućava postizanje svih tonova. Sve nijanse se mogu mešati međusobno.
Pri izboru nijansi uzeti u obzir osnovni ton kose.
Kod farbanja u svetlije nijanse više od tri tona od osnovnog, kosu obavezno dekolorisati tj. izbeliti pre farbanja.
BENEFITI
Kremasta struktura IN HAIR Color Cream boje omogućava lako nanošenje od korena do krajeva kose.
UPOTREBA
IN HAIR Color Cream boje za kosu mešati sa Prima krem hidrogenom u odnosu 1:1.
Tamnije tonove IN HAIR Color Cream mešati sa 6 % Prima krem hidrogenom.
Svetlije tonove IN HAIR Color Cream mešati sa 9 % ili 12 % Prima krem hidrogenom.
Dekolorisanje pre farbanja
Za izbeljivanje, pre farbanja u svetlije nijanse, treba koristiti dekolor Prima Blansh Blue i Prima krem hidrogen u odnosu 1:2 (dekolor : hidrogen).
Posle dekolorisanja oprati kosu neutralnim šamponom. Ne koristiti balzam. Farbati bojom IN HAIR Color Cream uz korišćenje Prima krem hidrogena.