Body Detox Slimming Gel

Ubrzano pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina nataloženih u organizmu. Bogat aktivnim sastojcima iz prirode, efikasno razlaže masne naslage i smanjuje obim tretiranih regija, čineći kožu zategnutom i elastičnom. Zahvaljujući mentolu i efektu hlađenja, omogućava trenutno olakšanje umornih i otečenih nogu. Bezbedan je za korišćenje kod osoba sa problemima sa mikrocirkulacijom. 

Pakovanje

500ml

2.900,00 rsd

INFO

Body Detox Slimming Gel namenjen za limfnu drenažu, ubrzano pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina nataloženih u organizmu. Bogat aktivnim sastojcima iz prirode, kao što su neven, čempres, hamamelis, kopriva, bršljan i kafa, efikasno razlaže masne naslage i smanjuje obim tretiranih regija, čineći kožu zategnutom i elastičnom. Sadrži i silanol (jedinjenje manuronske kiseline iz algi i silicijuma) koji je jedan od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom. Zahvaljujući efektu hlađenja omogućava trenutno olakšanje umornih i otečenih nogu. Pogodan za sve vrste tretmanskih pakovanja i za sve regije tela. Bezbedan je za korišćenje kod osoba sa problemima sa mikrocirkulacijom.

 

 

BENEFITI
  • Omogućava trenutno olakšanje umornih i otečenih nogu.
  • Vrši limfnu drenažu i pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina nataloženih u organizmu.
  • Efikasno razlaže masne naslage i smanjuje obim tretiranih regija.
  • Koža postaje glatka, zategnuta i elastična.
  • Pogodan za sve regije tela.
  • Bezbedan je za korišćenje kod osoba sa problemima sa mikrocirkulacijom.

 

 

UPOTREBA

Blagim masiranjem naneti gel na očišćenu kožu, a potom upakovati. Najbolji rezultati se postižu ukoliko se tretman radi svakodnevno u trajanju od 10 dana, a potom se pravi pauza.

PROFESIONALNA UPOTREBA

Pogodan za sve vrste tretmanskih pakovanja i za sve regije tela. Blagim masiranjem naneti gel na očišćenu kožu, a potom upakovati tretiranu regiju.

Može se koristiti pri pakovanju ili aparaturnom anticelulit tretmanu, kavitaciji za topljenje masnih naslaga i RF za ubacivanje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože i razgradnju nataloženog celulita.

Najbolji rezultati se postižu ukoliko se tretman radi svakodnevno u trajanju od 10 dana, a potom se pravi pauza.

SASTAV

Aqua(Water), Alcohol, Glycerine, Hedera Helix (Ivy) Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Urtica Doica (Nettle) Extract,  Callendula Officinalis (Marigold) Extract, Methylsilanol Mannuronate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Menthol, Acrylates C-10/30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caffeine, Propylene Glycol, Phenoxyethanol (and) Ethylhexyl Glycerine, Cupressus Sempervirens (Cypress) Essential Oil, Sodium Hydroxyde.

TIPOVI KOŽE

Bezbedan je za korišćenje kod osoba sa problemima sa mikrocirkulacijom. Ne izaziva crvenilo i iritacije. Za sve tipove kože.

NAPOMENA

Samo za spoljašnju upotrebu. Ukoliko se javi alergijska reakcija, prestati sa upotrebom. 

Možda će vam se svideti …