Showing all 11 results

UNI:K UV/LED Builder Fiberglass Gel – Clear

1.590,00 rsd2.690,00 rsd
INFO

Samoravnajući gradivni gel srednje gustine, velike čvrstine i otpornosti. Odgovara svim tipovima noktiju i ne žuti. Lako se nanosi i pogodan je za tehničare svih nivoa. Idealan je za izradu svih formi noktiju. Preporučuje se i za salonski rad. Odličan za izlivanje ekstremnih formi. Preporučuje se za ojačavanje tankih i lomljivih noktiju.

Pre upotrebe ovog gela potrebno je naneti bazni gel. Naša preporuka je Bonding base gel – https://primakozmetika.com/Proizvod/unik-uvled-bonding-base-gel-clear
UPOTREBA
Vreme sušenja: 2min u UV lampi od 36W,  1min u UV/LED lampi od 24W
Pogledajte video vodič: https://www.youtube.com/watch?v=jeaB1ogTsp8
PAKOVANJE
15, 30 ml
UNI:K UV/LED Sculpting Gel - Blush Pink Out Of Stock

UNI:K UV/LED Sculpting Gel – Blush Pink

1.290,00 rsd
INFO
Poluprovidni roze gradivni gel velike gustine i kremaste teksture koji ima izuzetnu gradivnu moć. Može da se izliva direktno na šablon bez podloške. Pogodan za modelovanje i pinčovanje  I zadovoljava potrebe zahtevnih tehničara za izradu formi i nailart. Omogućava izlivanje više noktiju odjednom, pa je dobar i za salonski rad.
Napomena: Zbog svoje teksture ovaj gel se nanosi iskljucivo kao gradivni gel u debljem sloju. Koristi se za izradu savršenog french manikira.
Pre upotrebe gela, potrebno je naneti bazni gel. Naša preporuka – Bonding base gel – https://primakozmetika.com/Proizvod/unik-uvled-bonding-base-gel-clear
UPOTREBA
Vreme sušenja: 2min u UV lampi od 36W,  1min u UV/LED lampi od 24W
Pogledajte video vodič: https://www.youtube.com/watch?v=XgxGX_Mecj4
PAKOVANJE
15 ml
UNI:K UV/LED Sculpting Gel - Competition WhiteUNI:K UV/LED Sculpting Gel - Competition White 15ml Out Of Stock

UNI:K UV/LED Sculpting Gel – Competition White

1.590,00 rsd
INFO
Ekstremno beli gradivni gel kremaste teksture, velike gustine i pokrivne moći. Ne žuti. Preporučuje se kako za salonski rad tako i za takmičenja. Turpija se. Nije potrebno dodatno ojačavati gradivnim gelom. Može da se izliva direktno na šablon bez podloške. Kombinuje se sa Cover nude gelom za savršeni French manikir.
UPOTREBA
Vreme sušenja: 2-3 min u UV lampi od 36W,  60-90 sec u UV/LED lampi od 24W
PAKOVANJE
15 ml

UNI:K UV/LED 3in1 Builder Gel – Clear

1.100,00 rsd2.800,00 rsd
INFO
Trofazni gradivni gel srednje gustine, prozirne nežno lila boje. Samoravnajući  gel koga odlikuje velika čvrstina i izuzetan sjaj. Veoma jednostavan za modeliranje. Ne žuti. Odlično se pinčuje. Može se koristiti i kao završni sloj za zatvaranje dekoracija i nailarta.
UPOTREBA
Vreme sušenja: 1min u UV lampi od 36W,  1min u UV/LED lampi od 24W
PAKOVANJE
15 ml, 30 ml, 50 ml
Akcija!

Cover Gel – Deep Pink

1.790,00 rsd2.590,00 rsd
INFO
UV Cover Gel – DEEP PINK je kamuflažni gel kojim se postiže izgled nokta boje mesa, čime se prekrivaju nepravilnosti na noktu. Koristi se za produžavanje nokatne ploče. Nanosi se ispod gradivnog gela. Ne turpija se.
Preporuka: Za prirodan izgled nokatne ploče naneti gel na stres tačku i produžiti nokat do željene dužine. Uz kutikulu dodati Natural pink gel i prevući sloj preko celog nokta.
UPOTREBA
Vreme sušenja: 2 min u UV lampi 36W.
PAKOVANJE
30 ml, 50ml
Akcija!
Builder Gel - Soft PinkBuilder Gel - Soft Pink 30ml Out Of Stock

Builder Gel – Soft Pink

1.900,00 rsd 1.390,00 rsd
INFO
UV Builder Gel – SOFT PINK je gradivni kamuflažni gel veće gustine, baby roze boje, pogodan za salonski rad. Odličan za izlivanje i pinčovanje. Pogodan je za izradu više noktiju u isto vreme. Prikriva sve nedostatke na noktu. Preporuka za izradu Baby boom manikira u kombinaciji sa Competition white gelom.
UPOTREBA
Vreme sušenja: 2 min u UV lampi 36W.
PAKOVANJE
30 ml
Akcija!
Out Of Stock

Builder Gel – Ultra White

690,00 rsd1.590,00 rsd
INFO
UV Builder Gel – ULTRA WHITE je gradivni samoravnajući gel srednje gustine koji se može koristiti za izlivanje šablonima i za rad na tipsama. Može da služi i za gradjenje francuskog manikira.
UPOTREBA
Vreme sušenja: 3 min u UV lampi 36W.
PAKOVANJE
15 ml, 30 ml, 50 ml
Akcija!

Builder Gel – Natural Pink

890,00 rsd1.490,00 rsd
INFO
UV Builder Gel – NATURAL PINK je gradivni gel veće gustine, prirodno mlečne boje, pogodan i za salonski rad i za zahtevnije nail tehničare. Odličan za izlivanje i pinčovanje. Ne klizi sa šablona, pogodan je za izradu više noktiju u isto vreme. Može da prikrije manje nedostatke na noktu. Preporuka za izradu Baby boom manikira u kombinaciji sa Competition white gelom.
UPOTREBA
Vreme sušenja: 2 min u UV lampi 36W.
PAKOVANJE
15 ml, 30 ml
Akcija!

Builder Gel – Transparent Pink

890,00 rsd2.190,00 rsd
INFO
UV Builder Gel – TRANSPARENT PINK je gradivni samoravnajući gel srednje gustine i izuzetne trajnosti  koji omogućava ojačavanje i izlivanje noktiju u salonskom radu. Pri izradi French manikira, daje boju zdravog prirodnog nokta. Može da se nanosi i preko Deep pink gela, a kao sam daje violet sjajni efekat.
UPOTREBA
Vreme sušenja: 2 min u UV lampi 36W.
PAKOVANJE
15 ml, 30 ml, 50 ml
Akcija!

Builder Gel – Clear

1.900,00 rsd 1.490,00 rsd
INFO
UV Builder Gel – CLEAR je gradivni samoravnajući gel srednje gustine koji omogućava ojačavanje i izlivanje noktiju u salonskom radu.
UPOTREBA
Vreme sušenja: 2 min u UV lampi 36W.
PAKOVANJE
30 ml
Akcija!

Supreme One Phase Gel – Clear

990,00 rsd1.790,00 rsd
INFO
Supreme One Phase Gel – Clear je dvofazni samoravnajući gel veće gustine koji omogućava odlično prianjanje kako na prirodnom tako i na veštačkom noktu. Izuzetne je čvrstoće i mogućnosti oblikovanja. Može se naneti kao baza na prirodan nokat, a zatim kao sloj gradivnog gela. Posle obrade potrebno je naneti završni sloj.Odlično se kombinuje sa svim drugim gradivnim gelovima. Savršen za izlivanje kraćih formi i brz salonski rad. Može da se izliva više noktiju u isto vreme. Dobar za nailart u noktu, za aquarium dizajn.
UPOTREBA
Vreme sušenja: 2 min u UV lampi 36W.
PAKOVANJE
15 ml, 30 ml