gel lak boje
maj
7
2018
Tagovi:

Gel lak boje su već godinama nezaobilazan sinonim za dugotrajan manikir i uredne i sjajne nokte. Trendovi boja se menjaju svake sezone, a kada su IN gel lak boje ove sezone u pitanju, svetski dizajneri su rekli svoje: ovog proleća i leta se nose pastelne, jarke, ali i neon boje. Ako želite da i ove sezone vaši nokti isprate beauty trendove, pogledajte koje će se nijanse navedenih boja nositi ove sezone.

 

Pink i crvene gel lak boje

Magenta pink

Nijedno proleće ili let one može da prođe bez barem jedne pink gel lak boje. Ove sezone nosiće se magenta pink, koja podseća na ciklamu, a sadrži savršenu razmeru roze, ljubičaste i crvene. Veoma ženstvena gel lak boja koja privlači pažnju i stoji svakoj dami.
Budite u trendu i ove sezeonu uz NSP UV/Gel lak u nijansi Dirty Dancing.

Krv crvena

Klasična crvena je uvek u trendu – samo se menjaju nijanse i podtonovi. Tako je ovog proleća i leta i leta u fokusu krv crvena, za razliku od zimskih tamnije crvenih boja. Ova nijansa je klasična ali opet jarka i prava prolećna. Pristaje svakom podtonu kože i dužini noktiju.
Savršenu krv crvenu boju na noktima možete dobiti uz pomoć NSP UV/Gel laka u nijansi Lover.

Pastelne gel lak boje

Pastelna lila sa šimerom

Specifična, “prašnjava” nijansa pastelne lila gel lak boje u kombinaciji sa decentnim srebrnkastim šimerom, vidiljivim samo pod direktnim svetlom, asocira na prelepo prolećno cveće i pravi je hit prolećne sezone. Ova mlečna nijansa predstavlja pravi odmor od teških dubokih ljubičastih koje su se nosile zimi.
Naša preporuka za ovakvu boju je NSP UV/Gel lak u nijansi So Emotional.

Pesak bež

Nude nokti nikada ne izlaze iz mode. Ako niste ljubitelj jarkih prolećnih boja, opredeleite se za sigurnu bež, boju peska, koja će ulepšati nokte i dati im zdravu boju i sjaj. Osim toga, nude nokti vizuelno izdužuju ruku i prste. Ove sezone u trendu u nude gel lak boje u punoj, neprovidnoj pigmentaciji, nikako providnoj.
Baš takav je i NSP UV/Gel lak u nijansi Virgo.

Jarke gel lak boje

Jarko žuta

Jarko žuta nijansa laka će biti veoma popularna ove sezone: a i kako da ne bude kada direktno asocira na sunčane dane i leto? Savršeno se uklapa uz svaki ten, samo odaberite onu koja vama odgovara. Dovoljno je suptilna, a opet razigrana i jarka da se uklopi čak i u poslovno okruženje.
Naša preporuka ove trendy gel lak boje je NSP UV/Led Gel lak u nijansi Canary.

Jarko koralna

Koralna boja je definitivno jedna od onih rezervisanih za letnje nokte. Boja korala, sa savršenom razmerom crvene i narandžaste laska svakom tenu, privlači pažnju na vaš savršen manikir i veoma je ženstvena.
Ovog leta nosiće se koralni nokti, poput NSP UV/Gel laka u nijansi Flame.

Neon boje

Klasična paleta letnjih lakova neizostavno uključuje i neon nijanse: neon pink, neon koralnu, neon narandžastu… Ove gel lak boje su tako jarke i vesele, da prosto asociraju na plažu i sunčano vreme. Privucite pažnju na vaše nokte uz savršenu letnji neon nijansu NSP UV/Gel laka u nijansi Neon cocktail (neon pink nijansa) i Neoncello (neon limeta žuta).

Plave i ljubičaste gel lak boje

Tiffany plava

Svi znamo tu savršeno mint-tirkiznu boju Tiffany kutijica za nakit. Ove sezone su u trendu nokti u ovoj prelepoj boji, koja donosi osveženje, čak i za dame koje ne nose plavo na noktima. Klasična Tiffany boja je jarka, a predstavlja savršeni miks tirkizne i mint gel lak boje. Ne zaboravite da ova boja ide savršeno uz letnji preplanuli ten!
Idealna Tiffany plava se krije i u NSP asortimanu: UV/Gel lak u nijansi Seafoam.

Električno plava

Jarka električno plava boja asocira na plavo cveće i savršena je nijansa u trendu za nastupajuće tople dane. Ova nijansa lepo stoji i na kratkim i dugim noktima, a što se tile podtona kože, pošto je najčešće hladnog podtona, boji će kontrast napraviti na koži toplog podtona. Zato je idealna za preplanuli letnji ten.
Mi vam predlažemo pravu electric blue nijansu u vidu NSP UV/Gel laka Matisse.

Jarko ljubičasta

Iako su pasteli u centru pažnje za letnje i prolećne nokte, ljubičasta će se nositi i u vidu jarke varijante. Ova boja stoji gotovo svima, nežna i ženstvena, pogotovo ako volite da se istaknete. Još jedna od nijansi koja savršeno pristaje preplanulom letnjem tenu.
Naša preporuka je NSP UV/Gel lak u nijansi Purple Rain.

 


Video vodič za nanošenje NSP gel laka pogledajte OVDE.