sajam kozmetike dodir pariza3 godina prima kozmetike
okt
17
2017

Završen je još jedan u nizu Sajam kozmetike Dodir Pariza, u Beogradu. Ovaj put je bio poseban!

Kao izlagač, Prima kozmetika se pojavljuje na Sajmu kozmetike Dodir Pariza od svog početka i slavi 30 godina postojanja! Održavanjem visokog kvaliteta proizvoda i širenjem brendova i palete proizvoda za profesionalnu upotrebu, Prima kozmetika pokazuje zašto smo prisutni na tržištu Balkana toliko dugo.

Sajam kozmetike Dodir Pariza – noviteti na našem standu

Predstavili smo se programom za negu lica Skinology, koji je bogatiji za još jedan skup tretmanskih preparata New expression. Proizvodi pokazuju odlične rezultate za zatezanje i dubinsku hidrataciju kože. Od programa za negu tela, ulja za masažu su dobila još par novih mirisa.

Depilzone proizvodi za depilaciju su bogatiji za čitavu paletu hladnih voskova u bojama, kao i granulama toplog voska visokog kvaliteta.

Contour linija za trajnu šminku upotpunjena je pigmentima i priborom za rad. Uz našeg edukatora, Jelenu Markez, sada su dostupne i obuke za mikropigmentaciju skalpa i uklanjanje ožiljaka, pored standardnih PMU i microbladinga.

Na Sajmu kozmetike Dodir Pariza predstavljena je i kolekcija Prima Hair, u novoj ambalaži dizajniranoj da odgovara profesionalcima iz frizerskog sveta!

Naš dobro poznati NSP program za nokte je dobio nov izgled u akrilnim prahovima, nove proizvode – slajdere za ukrašavanje noktiju ruskog dizajna i jesenju kolekciju novih gel lakova toplih nijansi! Uvedene su i nove obuke za nail tehničare, našeg edukatora Dijane Vasović, od aparatnog manikira i novih ruskih formi, do brzog salonskog izlivanja bez turpijanja. Sve naše proivode možete pronaći u našim radnjama u Beogradu i Novom Sadu, kod distributera po Srbiji ili na našem webshop-u.

Hvala vam što ste i ovoga puta posetili naš štand na Sajam kozmetike Dodir Pariza u velikom broju, kao i što ste deo naše tradicije duge 30 godina!

Vidimo se na narednom sajmu!

Vaša Prima kozmetka