YETTEL anti-age set

*Ponuda za Yettel Shopping korisnike uz kod za popust od 20%. ANTI-AGE nega sa peptidima! Tvoja tajna zategnute i blistave koze. New Expression linija sadrži peptide koji su najbolji neprijatelji u borbi protiv starenja kože. Peptidi su proteini aminokiselina koji podstiču proizvodnju kolagena i tako usporavaju starenje – rvrše blagi prirodni botox, vlaže kožu, otklanjaju... View Article

10.300,00 rsd

INFO

New Expression linija sadrži peptide koji su najbolji neprijatelji u borbi protiv starenja kože. Peptidi su proteini aminokiselina koji podstiču proizvodnju kolagena i tako usporavaju starenje. Pomažu u zarastanju rana i oporavku oštećene kože. Stimulišu sintezu kolagena i utiču na povećanje čvrstoće i elastičnosti kože, rade blagi prirodni botox, vlaže kožu, otklanjaju umor, nadustost i izjednačavaju ten.

Set sadrži:

NEW EXPRESSION FILLER KREMA hrani i hidratiše kožu, deluje na mimične bore i opušta, relaksira mišiće, a kožu zateže. Pomaže ishrani kože, povećava joj imunitet i regeneriše.

NEW EXPRESSION EYE CONTOUR FILLER SERUM vrši drenažu nakupljene tečnosti ispod očiju i ojačava zidove kapilara, vidno smanjuje vrećice i tamne kolutove ispod očiju.

NEW EXPRESSION FILLER SERUM deluje na mimične bore, pa one postaju pliće, zatežu opuštenu kožu i daje joj blistavost.

BENEFITI

Mali molekuli peptida i hijaluronske kiseline prodiru duboko u kožu, zatežu je i hidriraju, a hranljivi sastojci iz ulja semenki grožđa, makadamije i žutog noćurka hrane kožu i doprinose zaštiti od spoljnih uticaja.

UPOTREBA

Na čisto lice naneti  Filler serum, zatim Eye filler serum na okoočnu regiju i odmah zatim naneti New expression kremu.

TIPOVI KOŽE

Anti-age.