mar
18
2016

 

Novi soak off gel je fleksibilan samoravnajući, proziran gel, manje gustine. Služi za ojačavanje prirodnih noktiju i kao podrška gel laku. Može se korisiti i za pedikir. Zbog svoje izuzetne fleksibilnosti i gumene teksture, ne služi za izlivanje na šablonima i rad sa tipsama. Takodje, ne preporučuje se turpijanje. Ovaj gel se preporučuje za tretmane gde se želi postići prirodan izgled noktiju Odgovara svim tipovima noktiju. Preporučuje se klijentima koji žele da zaštite i ojačaju svoje prirodne nokte. Posebno se preporučuje za ojačavanje tankih i savitljivih noktiju.

UPOTREBA: Prirodni nokat je dovoljno samo blago izmatirati bafer turpijom. Nije potrebna upotreba Primera, sem u slučaju kada se gel odvaja od vrhova noktiju. U tom slučaju naneti Primer samo na vrhove noktiju. Prvi sloj gela naneti kao bazu, ravnomerno u veoma tankom sloju. Sušiti 2min u 36W UV lampi ili 1-2min u LED lampi, zavisno od jačine lampe.
Naneti drugi sloj, takođe tanko, vodeći računa da gel ostane u tankom i ravnomernom sloju u delu zanoktica kao i na bočnim stranama nokta. Gel Cleaner.om fiksirati i ukloniti lepljivi sloj nakon sušenja. Naneti ulje za zanoktice i dodatno suvim tuferom ispolirati nokte.
Postupak kod nanošenja gel laka preko Flex So gela: Nakon sušenja SOAK OFF gela, nije ga potrebano fiksirati, već suvim tuferom (koji ne ostavlja dlačice) ili suvom četkom za gel pažljivo ukloniti višak lepljivog sloja, zatim naneti dva tanka sloja gel laka i završtiti sa Twin Coat završnim sjajem za gel lak.

UKLANJANJE: Ukoliko preko Flex So gela postoji aplikovan gel lak, potrebno je trupijom prvo pažljivo skinuti sloj Twin coat, jer na taj način skraćujemo vreme otapanja. Trupijom blago izmatirati površinu gela. Dalji postupak uklanjanja je kao i kod gel laka. Naneti ulje za zanoktice oko kože nokta kako bi je zaštitili od prekomerenog isusivanja. Tufer natopljen Gel Lak Remover.om ili čistim acetonom staviti na nokat i uviti aluminijumskom folijom. Ostaviti da stoji 15-20 minuta. Pažjivo, pogurivačem za zanoktice ili drvenim štapićem ukloniti otopljeni i odovojeni gel sa nokatne ploče. Ukoliko je potrebno ponoviti postupak još par minuta. Nakon ukanjanja gela, pažljivo i lagano bafer tuprijom preći preko površine nokta. Ukoliko ne nanosimo ponovo gel lak, baferom za visoki sjaj 400/4000 ispolirati nokat i naneti ulje za zanoktice. Zamolite klijenta da opere ruke i nanesite kremu ili losion za ruke.

KARAKTERISTIKE:

– povećava fleksibilnost noktiju
– ojačava i poboljšava prirodne nokte, sprečava listanje, krzanje noktiju
– za sve tipove noktiju, posebno za oštećene, jako tanke i lomljive nokte
– odlična podrška ispod bilo kojeg gel laka
– duga postojanost (do 4 nedelje)
– produžava postojanost gel laka na tankim i slabim noktima
– nanosi se sam kao providni sloj, za efekat prirodnog zdravog nokta

PAKOVANJE: 30 ml, 50 ml

https://primakozmetika.com/Proizvod/uv-flex-clear/