okt
9
2019

Tradicionalno, Sajam kozmetike “Dodir Pariza” je manifestacija na kojoj Prima kozmetika redovno predstavlja svoje novitete i revolucionarne proizvode kojima upotpunjuje svoju ponudu. Noviteti iz Prima kozmetike su uvek predmet velike pažnje i interesovanja postilaca, kako profesionalaca, tako i ostalih. Na predstojećem, 34. sajmu i kongresu kozmetike “Dodir Pariza”, koji se održava 12. i 13. oktobra 2019, u Hali 2 Beogradskog sajma, očekuju vas brojni noviteti iz naše laboratorije.

Noviteti iz Prima kozmetike

Na predstojećem Sajmu kozmetike, biće predstavljeni sledeći noviteti iz Prima kozmetike:

 • Derma Calm linija (za negu osetljive kože)
 • Hydro Force linija (za negu dehidrirane kože)
 • noviteti u New Expression liniji: Eye Contour serum i krem maska.

DERMA CALM linija – nega osetljive kože

Osetljiva koža je stanje kože kojoj je narušena barijerna funkcija, pri čemu joj je smanjena tolerancija i ona burnije reaguje na spoljašnje faktore. Reakcija kože se može ispoljiti na različite načine: u vidu crvenila, svraba, peckanja, osećaja toplote i dr.

Liniju čine sledeći proizvodi:

 1. Derma calm mleko sa azulenom
 2. Derma calm tonik sa azulenom. Azulen se dobija iz etarskog ulja kamilice, a deluje antiupalno i antialergijski.
 3. Derma calm krema sa pantenolom i bisabololom koja umiruje, regeneriše i hidrira. Bogata ekstraktom Aloe Vera i ši buterom, D-pantenolom, E- vitaminom, bisabololom, hijaluronskom kiselinom, pomaže regeneraciju i revitalizaciju osetljive, iritirane i umorne kože.
 4. Derma calm alginatna maska sastoji se od 2 komponente: fluida i alginatnog praha. Fluid sadrži azulen, a alginatni prah, dobijen od braon algi, bogat je alginskom kiselinom i njenim solima, a u kombinaciji sa fluidom formira gel.
 5. Derma calm maska sa arganom je hranljiva maska sa umirujućim i regenerativnim svojstvima, zahvaljujući kvalitetnim sastojcima.

HYDRO FORCE linija – nega dehidrirane kože

Dehidrirana koža je stanje kože kojoj nedostaje vlaga. Uzroci za nastanak dehidrirane kože su različiti, a najčešći su prekomerno sunčanje i nepravilna nega. Koža se mora hidrirati i iznutra i spolja. Dehidrirana koža je zategnuta, gruba, ispucala, izborana.

Liniju čine sledeći proizvodi:

 1. Hydro force mleko sa hijaluronskom kiselinom
 2. Hydro force tonik sa hijaluronskom kiselinom. Hijaluronska kiselina je jedno od najefikasnijih sredstava za hidrataciju kože. Ona je prirodno prisutna u koži, ali sa godinama njena koncentracija opada.
 3. Hydro force krema sa arganom. Raznovrsnost vitamina, minerala i antioksidanata iz ši butera, ulja argana i semenki groždja pomaže ishranu i regeneraciju kože.
 4. Hydro force krema sa hidrantnim kompleksom namenjena je izrazito suvoj i dehidriranoj koži. Sadrži hijaluronsku kiselinu i hidrantni kompleks, vitamin E i D-pantenol, koji intenzivno hidriraju kožu i sprečavaju transepidermalni gubitak vlage.
 5. Hydroforce alginatna maska sastoji se od dve komponente: fluida i alginatnog praha. Fluid sadrži ekstrakt biljke aloe vera i hijaluronsku kiselinu, koji u kombinaciji sa alginatnim prahom regenerišu, hidriraju i sprečavaju gubitak vlage iz površinskog sloja kože.
 6. Hydro force maska sa hamamelisom sadrži hamamelis i hidrantni kompleks, pa intenzivno hidrira, poboljšava elastičnost i zaštitnu funkciju kože.

Novi proizvodi u New Expression liniji

New Expression Eye Contour filler serum (anti-age) – okoloočna nega

Serum sa peptidima i hijaluronskom kiselinom efikasno redukuje vrećaste kapke i vrši drenažu nakupljene tečnosti ispod očiju, ojačava zidove kapilara. Povećava se elastičnost i hidratisanost kože, a vidno smanjuju vrećice i tamni kolutovi ispod očiju. Stimuliše se sinteza proteina, koji utiče na povećanje čvrstoće i elastičnosti kože.

New Expression krem maska (anti-age) – dodatna nega

Krem maska sa hranljivim i osvežavajućim svojstvima, sadrži peptide i hijaluronsku kiselinu koji, zbog male molekulske mase, lako prolaze u dublje slojeve kože, pospešuju proizvodnju kolagena i elastina i jačaju veze između njih. Umanjuju mimične bore i zatežu opuštenu kožu.Bademovo, susamovo ulje,ši buter i kakao buter hrane i obnavljaju lipidni sloj kože.

Prezentacija tretmana lica na Sajmu kozmetike

Pridružite nam se na štandu broj 2, u Hali 2 Beogradskog sajma, na prezentacijama tretmana kože. Prezentacije će držati Tijana Baletić, specijalista strukovni estetičar – kozmetičar medicinske nege lica i tela, predavač u Prima edukativnom centru lepote. Raspored prezentacija je:

Subota, 12.10.2019.

 • 13h: HYDRO FORCE tretman za dehidriranu kožu
 • 14h: NEW EXPRESSION tretman protiv starenja kože

Nedelja, 13.10.2019.

 • 13h: AHA tretman voćnim kiselinama
 • 14h: SKIN RESCUE tretman masne i problematične kože

Očekujemo vas na Sajmu kozmetike! Dobrodošli!