Lash lift & Botox trepavica
maj
10
2018

Ženske trepavice su oduvek u fokusu, a samim tim i želja klijentkinja da ona budu guste, bujne i uvijene. Posle ere nadogradnje trepavica, u kojoj su se posebnim metodama, lepile svilene trepavice dlaka na dlaku – najnoviji tretman ulepšavanja okoloočne regije predstavlja Lash Lift trepavica. Ovaj tretman obradovaće klijentkinje koje žele da zaborave uvijač trepavice i stari metod mini-vala trepavica.

Šta su Lash Lift trepavica?

Šta je Lash lift?

Lash lift treman predstavlja metodu postizanja gustih, dužih i tamnijih prirodnih trepavica. Naime, prirodne trepavice klijentkinje se tretiraju keratinom, koji ima sličan efekat kao kada se nanosi na kosu. Na taj način se potiže “podizanje” trepavica, produžava se njihova dužina, povećava gustina, ali i potamnjuje boja.

Keratin je gradivni protein kose i dlake, a služi kao zaštita epitelnih ćelija, koje se oštećuju putem lomljenja, neadekatnog skidanja šminke i drugih eksternih faktora. Stoga je keratn apsolutno bezbedan za upotrebu na trepavicama.

Pored uvijanja trepavica koje pruža Lash Lift, sa ovim tretman najčešće u paru ide tretman regeneracije trepavica. To je najnaprednija formula repariranja oštećenih ili lomljivih trepavica moćnim koncentratom aktivnih sastojaka poput organskog ulja jojobe, crnog kima, argana i drugih, kao i hidrolizovanih peptida svile. Ova hranljiva maska popunjava dlaku trepavica i daje im punoću i elastičnost.

Garantovana je hidratacija, reparacija, ishrana i oživljavanje trepavica od korena do vrha, dajući im neverovatan sjaj, mekoću i eliminaciju suvoće dlake. Trepavice su nahranjene i hidrirane, tako da efekat Lash Lift-a traje duže.

Za koga je ovaj tretman?

Lash Lift trepavica je idealan tretman za klijentkinje čije su trepavice kratke i ravne, svetle boje, Posle tretmana odmah je vidljiva bolja gustina, dužina i tamnija boja. Osim toga Lash Lift se preporučuje klijentkinjama čije su trepavice guste i teške, lako se izravnaju, i teško ih je uviti uz uvijač trepavica.

Efekat tretmana

Efekat Lash Lifta traje 6-8 nedelja, odnosno u zavisnosti od brzine rasta vaših trepavica. Nakon tretmana treba napomenuti da se trepavice ne smeju kvasiti niti šminkati 48h, kako bi se keratin razvio za što duži efekat na trepavicama. Nakon toga, možete regulano pristupiti umivanju, šminkanju i svim aktivnostima.

Prima edukativni centar lepote organizuje obuku Lash Lift trepavica. Informacije o obuci možete dobiti na broj 060.658.44.90.

Grupna obuka se organizuje u Beogradu, 18. maja. Edukator je eminentna PMU umetnica i Contour™ edukatorka Jelena Markez.