Brzo smiruju i efikasno uklanjaju sve vrste nelagodnosti i napetosti u mišićima i koštano-zglobnom sistemu izazvanih uganućima, iščašenjima, istezanjem, neuralgijama, artritisom, išijasom i lakšim sportskim povredama.

• Uganuća
• Iščašenja
• Sportske povrede
• Reumatske upale
• Artritis
• Grčevi

Showing all 2 results

START ACTIVE krema

800,00 rsd3.300,00 rsd
INFO
START ACTIVE krema intenzivno zagreva tretirano područje i ublažava neprijatnost na mestu primene. Pažljivo odabranim aktivnim sastojcima ubrzava cirkulaciju, smiruje upale i otklanja nelagodnosti  prouzrokovane istezanjem mišića  i iščašenjem zglobova, neuralgijama, artritisom, išijasom i lakšim sportskim povredama.  Ublažava grčeve i hronična zapaljenja, zagreva mišiće pre i otklanja umor posle sportskih aktivnosti.
INDIKACIJE
Upale
Isčašenja
Sportske povrede
Grčevi
Artritis
UPOTREBA
Naneti željenu količinu START ACTIVE kreme na kožu i lagano umasirati. Ne spirati. Radi postizanja boljih rezultata poželjno je da se krema nanosi više puta dnevno
UPOZORENJE
Samo za spoljašnju upotrebu. Ne koristiti kremu na otvorenim ranama, upaljenoj i inficiranoj koži i sluzokoži. Izbegavati dodir sa očima. Posle upotrebe obavezno oprati ruke.

START ACTIVE gel

800,00 rsd3.500,00 rsd
INFO
START ACTIVE gel svojom posebnom formulom efikasno ublažava tegobe i neprijatan osećaj u mišićima i koštano-zglobnom sistemu. Mentol izaziva prijatan osećaj hladjenja i ima blago anestetičko dejstvo, eterična ulja nane i eukaliptusa prijatno hlade i deluju protiv bolova u mišićima i protivupalno, eterično ulje timijana ima antireumatsko, antiseptično i relaksirajuće dejstvo, dok metil-salicilat  izaziva blagu iritaciju i zagrevanje bolnog mesta. Na taj način se ubrzava lokalna cirkulacija i izaziva blago crvenilo kože. Efikasniji dotok kiseonika usporava zamor mišića, pomaže uklanjanju nelagodnosti, povećava pokretljivost zglobova i eleastičnost mišića. Destilat hamamelisa, D-pantenol, alantoin i vitamin E neguju i štite kožu.
INDIKACIJE
Uganuća
Isčašenja
Sportske povrede
Reumatske upale
Artritis
UPOTREBA
Naneti željenu količinu proizvoda na kožu i lagano umasirati. Ne spirati. Radi postizanja boljih rezultata poželjno je da se gel primenjuje više puta dnevno. Preparat se može upotrebljavati kao kontaktni gel pri upotrebi aparaturnih tehnika.
UPOZORENJE
Samo za spoljašnju upotrebu. Ne koristiti gel na otvorenim ranama, upaljenoj i inficiranoj koži i sluzokoži. Izbegavati dodir sa očima. Posle upotrebe obavezno oprati ruke.