Ulja za masažu lica su deo programa aromaterapije koji se sastoji od čistih biljnih ulja, eteričnih ulja i njihovih kombinacija. Masaža ovim uljima prava su blagodet za kožu lica i tela. Hemijski sastav biljnih ulja je sličan trigliceridima kože, pa dobro prodiru u nju i ne remete normalnu razmenu materija. Eterična ulja se koriste već 5000 godina u poboljšavanju zdravlja i nege. Ispoljavaju svoja lekovita dejstva, veoma brzo se upijaju kroz kožu i ulaze u krvotok.

Essentials – biljna i eterična ulja čine sledeće grupe proizvoda:

  • Ulja za masažu lica (Ulje za masažu suve kože, Ulje za masažu lica kuperozne kože, Ulje za masažu devitalizirane kože, Ulje za masažu kože sa borama, Mešavina prirodnih biljnih ulja 100%)

  • Ulja za masažu tela (Spa ulja)

  • Čista biljna ulja: makadamija, argan, susam, grožđane koštice, badem, kukuruzne klice, pšenične klice, avokado, noćurak, jojoba)

  • Eterična ulja (slatka pomornadža, pitoma nana, matičnjak, limun, eukaliptus, žalfija, čajno drvo, timijan, sandlaovina, ruzmarin, lavanda, čempres, bergamot).

Showing all 5 results

Ulje za masažu suve kože

450,00 rsd
INFO
Ulje za masažu suve kože sadrži prirodna ulja badema, avokada, pšeničnih i kukuruznih klica, eterična ulja lavande, limuna i ruzmarina. Masaža ovim uljem  regeneriše, vlaži, održava  elastičnost, hrani  i štiti kožu od oštećenja, čini je glatkom i mekom. Umiruje i daje joj svežinu.
BENEFITI
Hidrira, regeneriše i revitalizuje.
UPOTREBA
Naneti ulje za masažu suve kože na lice, vrat i dekolte i masirati. Nakon masaže višak ulja upiti ubrusom ili vlažnim sundjerom ukloniti sa kože.

Ulje za masažu lica kuperozne kože

450,00 rsd
INFO
Ulje za masažu lica kuperozne kože sadrži prirodna ulja badema, avokada, pšeničnih i kukuruznih klica i eterična ulja lavande, kamilice i geranijuma. Masaža ovim uljem regeneriše, vlaži, održava  elastičnost, hrani, štiti kožu od oštećenja i podstiče njeno  obnavljanje. Čini je  glatkom i mekom.
BENEFITI
Smiruje nadraženu kožu i  smanjuje crvenilo.
UPOTREBA
Naneti ulje za masažu lica kuperozne kože na lice, vrat i dekolte i masirati. Nakon masaže višak ulja upiti ubrusom ili vlažnim sundjerom ukloniti sa kože.

Ulje za masažu devitalizirane kože

450,00 rsd
INFO
Ulje za masažu devitalizirane kože sadrži prirodna ulja badema, avokada, pšeničnih i kukuruznih klica, eterična ulja lavande, geranijuma, timijana i vitamin E.Masaža ovim uljem opušta,poboljšava prokrvljenost kože, regeneriše, vlaži, održava elastičnost, hrani, štiti  je  od oštećenja i podstiče njeno obnavljanje, čini  je glatkom i mekom. Vraća koži sjaj i energiju.
BENEFITI
Hidrira, regeneriše, hrani, vraća elastičnost.
UPOTREBA
Naneti ulje za masažu devitalizirane kože na lice, vrat i dekolte i masirati. Nakon masaže, višak ulja upiti ubrusom ili vlažnim sundjerom ukloniti sa kože.

Ulje za masažu kože sa borama

450,00 rsd
INFO
Ulje za masažu kože sa borama sadrži prirodna ulja badema, avokada, pšeničnih i kukuruznih klica, eterična ulja lavande , geranijuma, ruzmarina i pomorandže. Masaža ovim uljem  regeneriše, vlaži, održava elastičnost, hrani, štiti kožu  od oštećenja i podstiče njeno obnavljanje, čini je glatkom i mekom.
BENEFITI
Stimuliše procese  regeneracije, podstiče razmenu materija, poboljšava prokrvljenost, sprečava  prevremeno starenje.
UPOTREBA
Naneti ulje za masažu kože sa borama na lice, vrat i dekolte i masirati. Nakon masaže višak ulja upiti ubrusom ili vlažnim sundjerom ukloniti sa kože.
Mešavina prirodnih biljnih ulja 100% Out Of Stock

Mešavina prirodnih biljnih ulja 100%

690,00 rsd
INFO
Mešavina prirodnih biljnih ulja 100% sadrži prirodna ulja avokada, badema, pšeničnih i kukuruznih klica, grožđanih koštica i vitamin E.Masaža ovim uljima regeneriše, vlaži,održava elastičnost, podstiče obnavljanje kože i štiti je od starenja. Čini kožu glatkom i mekom.
BENEFITI
Hidrira, regeneriše, čini kožu glatkom i mekom.
UPOTREBA
Naneti ulje na lice, vrat i dekolte i masirati. Nakon masaže višak ulja upiti ubrusom ili vlažnim sundjerom ukloniti sa kože.