Naša najnovija linija proizvoda Contour™ namenjena je različitim tretmanima trajne šminke i post tretmanske nege. Sastoji od visokokvalitetnih pigmenata za trajnu šminku obrva i kapaka, pribora za rad i serije preparata za negu i regeneraciju kože nakon tretmana.

 

2

Contour™ linija za trajnu šminku sadrži šest nijansi visokokvalitetnih pigmenata, od kojih je jedan kamuflažni (430 SKIN), koji se koristi za korekciju sitnih grešaka i mešanje boja. Svi naši pigmenti su proizvedeni u EU čime smo osigurali da kvalitet bude usklađen sa evropskom kozmetičkom direktivom i direktivom o bojama za tetovažu. Dermatološki su ispitani, ne izazivaju toksične, iritirajuće i alergijske reakcije.

 

3

Od preparata za negu i regeneraciju kože posle tratmana u ponudi imamo kremu i balsam za negu obrva i serum za negu i rast trepavica i obrva. Balsam i kremu čine mešavine prirodnih ulja ricinusa, badema, vitamina A, D, E i pantenola koje regenerišu, neguju i štite osetljivu kožu obrva nakon tretmana. Serum je mešavina prirodnih ulja ricinusa, argana i badema, dodatno obogaćena vitaminima za poboljšani rast trepavica i posebnu negu.

Preparati  iz Contour™ linije ne sadrže konzervanse, veštačke boje i mirise. Pogodni su za sve tipove kože.

 

4

Contour™ pribor za rad se sastoji od metalnog držača i nožića dostupnih u tri veličine, a koji se koriste u najnovijoj tehnici iscrtavanja obrva, takozvanoj japanskoj metodi. Specijalnim nožićima sastavljenim od gusto naslaganih iglica pigmenti se aplikuju plitko pod kožu, u formi dlačica, čime se postiže prirodan izgled obrva. Boje se ne razlivaju, a sam postupak je bezbolan.