Anticelulit termo gel

750,00 rsd1.950,00 rsd

INFO
Visoko efektni UCC anticelulit termo gel sadrži novi ULTRA –CELL COMPLEX koji pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina, nataloženih u organizmu. Tonira kožu i bori se protiv celiluta (“pomorandžina kora”). Formula sa silanolom (jedinjenje manuronske kiseline iz algi i silicijuma) koji je jedan od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom, pokazala je izvanredne rezultate u procesu smanjenja masnih naslaga i sprečavanja pojave novih. Postiže se termo efekat i izaziva hiperemija (lokalno crvenilo), koji povećavaju mikrocirkulaciju unutar kapilara, stimulišu limfnu drenažu i razgradnju masnoća. Takođe se povećava čvrstina i elastičnost kože.
BENEFITI
Povećavaju mikrocirkulaciju unutar kapilara, stimulišu limfnu drenažu i razgradnju masnoća.
UPOTREBA
Obavezno uraditi test alergijske preosetljivosti na podlaktici. Posle pilinga, naneti UCC anticelulit serum na tretirane regije i tretman nastaviti masažom odgovarajućom UCC kremom ili uljem, a zatim naneti UCC termo gel. Prekriti regiju prijanjajućom folijom i ostaviti preparat da deluje najmanje 30 min. Posle toga ukloniti foliju i višak upiti ubrusom.
Za postizanje intenzivnijih anticelulit efekata treba poštovati redosled koršćenja preparata.
Clear
SASTAV
Aqua (Water), Methylsilanol Mannuronate, Caffeine, Hedera Helix (Ivy) Extract, Callendula Officinalis (Marigold) Ext,
Urtica Doica (Nettle) Ext, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Ext, Proprylene Glycol, Polysorbate 20,
Acrylate C-10/30 Cross Polymer, Sodium Hydroxyde, Tetrasodium Edta, Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Fragrance (Parfum)
AKTIVNI SASTOJCI
Ekstrakt Bršljana Bršljan (Hedera helix) ekstrakt
Ima izraženu antioksidativnu aktivnost.Visok sadržaj saponina pomaže limfnu drenažu,otapanje lipida,čime se ubrzava izlučivanje štetnih materija.Povećava se sinteza hijaluronske kiseline i elastina u medjućelijskom prostoru i poboljšava čvrstoća potkožnog tkiva.Štiti krvne sudove,ima adstrigentno i protivupalno dejstvo.Koristi se u preparatima protiv celulita.
, Ekstrakt Koprive Kopriva (Urtica dioica)ekstrakt
Sadrži brojne vitamine i minerale,naročito vitamine A, C , K,B2,B5, minerale Fe,Ca,P,Mg.Ima snažno analgetsko (smanjuje bol), hemostatsko (zaustavlja krvarenje), antibakterijsko, antiinflamatorno i diuretičko dejstvo.Ubrzava metabolizam kože i regeneriše je.
, Ekstrakt Nevena Neven (Calenduleae officinalis) ekstrakt
Bogatsvo vitamina,minerala,organskih kiselina i drugih lekovitih supstanci,čine ga izuzetnim antioksidantom,antiseptikom,bakteriostatikom,fungicidom.Koristi se u lečenju različitih kožnih bolesti: ekcema,akni,lišaja,lakših opekotina,upale vena,ožiljaka i dr.
, Destilat hamamelisa Hamamelis destilat (Hamamelis Distillate)
Bogat je lekovitim sastojcima-taninima i antioksidantima. Ima adstrigentno, antiinflamatorno i baktericidno dejstvo. Blago skuplja tkiva i smiruje kožu nakon upale. Podiže tonus krvnih sudova i utiče na bolju prokrvljenost. Regeneriše, osvežava, učvršćuje. Odličan je za negu mešovite, kože sklone aknama, kao i zrele kože.
, Silanol Silanol
Jedinjenje manuronske kiseline iz algi i silicijuma. Smatra se jednim od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom. Štiti od slobodnih radikala, tako što sprečava lipidnu peroksidaciju, stimuliše proizvodnju strukturnih proteina kože kolagena i elastina, poboljšava regeneraciju, ima antiinflamatorno dejstvo i normalizuje lipolitičku aktivnost.Testovima IN VITRO utvrdjeno je da Silanol izaziva otpuštanje viška masnih kiselina iz adipocita (ćelije smeštene u dubljim slojevima kože, koje skladište višak hranljivih materija u obliku masti). Njegova specifičnost se ogleda upravo u tome da pomaže u eliminaciji masnih naslaga ali i u zaštiti i poboljšanju strukture kože, što je neophodno kod kože zahvaćene celulitom.
, Kofein Kofein
Stimuliše cirkulaciju i potpomaže razgradnju masnoća.
.
TIPOVI KOŽE
Ne sme se upotrebljavati na iritiranoj, oštećenoj i koži sa izraženim venama i kapilarima.
PAKOVANJE
250 ml, 1000 ml

Additional information

Težina Nema podataka

Sertifikovane obuke

Prijave na broj telefona: 060.658.44.90