Anticelulit serum

1.150,00 rsd

INFO
Izvanredna efikasnost UCC anticelulit seruma ogleda se u povećanoj koncentraciji specijalno odabranih aktivnih sastojaka za intenzivniji tretman, sprečavanje pojave celulita (“pomorandžina kora”) kao i njegovo vidno smanjenje. Anticelulit serum sadrži novi ULTRA-CELL COMPLEX koji pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina, nataloženih u organizmu i tonira kožu. Formula sa silanolom (jedinjenje manuronske kiseline iz algi i silicijuma) koji je jedan od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom, pokazala je izvanredne rezultate u procesu smanjenja masnih naslaga i sprečavanja pojave novih. Može se unositi aparatom za ultrazvuk i mezoporaciju.
BENEFITI
Visoke koncentracije aktivnih komponenti u serumu doprinose uspešnijoj razgradnji masnih naslaga.
UPOTREBA
Posle pilinga naneti anticelulit serum na tretirane regije, laganim kružnim pokretima umasirati u kožu, tretman nastaviti masažom odgovarajućom kremom ili uljem. Nakon toga naneti UCC anticelulit gel ili UCC termo gel, i regiju prekriti prijanjajućom folijom. Za postizanje intenzivnijih anticelulit efekata potrebno je poštovati redosled koršćenja preparata.
Kao produženi tretman za kućnu negu koristiti 1-2 puta dnevno pre anticelulit termo kreme.

Na zalihama

SASTAV
Aqua (Water), Alcohol, Propylene Glycol, Glycerin (and) Glyceryl Polyacrylate, Methylsilanol Mannuronate,
Hedera Helix (Ivy) Extract, Callendula Officinalis (Marigold) Extract, Caffeine, Benzyl Alcohol
(and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone.
AKTIVNI SASTOJCI
Silanol Silanol
Jedinjenje manuronske kiseline iz algi i silicijuma. Smatra se jednim od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom. Štiti od slobodnih radikala, tako što sprečava lipidnu peroksidaciju, stimuliše proizvodnju strukturnih proteina kože kolagena i elastina, poboljšava regeneraciju, ima antiinflamatorno dejstvo i normalizuje lipolitičku aktivnost.Testovima IN VITRO utvrdjeno je da Silanol izaziva otpuštanje viška masnih kiselina iz adipocita (ćelije smeštene u dubljim slojevima kože, koje skladište višak hranljivih materija u obliku masti). Njegova specifičnost se ogleda upravo u tome da pomaže u eliminaciji masnih naslaga ali i u zaštiti i poboljšanju strukture kože, što je neophodno kod kože zahvaćene celulitom.
, Ekstrakt Bršljana Bršljan (Hedera helix) ekstrakt
Ima izraženu antioksidativnu aktivnost.Visok sadržaj saponina pomaže limfnu drenažu,otapanje lipida,čime se ubrzava izlučivanje štetnih materija.Povećava se sinteza hijaluronske kiseline i elastina u medjućelijskom prostoru i poboljšava čvrstoća potkožnog tkiva.Štiti krvne sudove,ima adstrigentno i protivupalno dejstvo.Koristi se u preparatima protiv celulita.
, Neven ekstrakt Neven (Calenduleae officinalis) ekstrakt
Bogatsvo vitamina,minerala,organskih kiselina i drugih lekovitih supstanci,čine ga izuzetnim antioksidantom,antiseptikom,bakteriostatikom,fungicidom.Koristi se u lečenju različitih kožnih bolesti: ekcema,akni,lišaja,lakših opekotina,upale vena,ožiljaka i dr.
, Kofein Kofein
Stimuliše cirkulaciju i potpomaže razgradnju masnoća.
.
TIPOVI KOŽE
Svi tipovi kože.
PAKOVANJE
50 ml

Sertifikovane obuke

Prijave na broj telefona: 060.658.44.90